Chevy Tahoe 2001 ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deagles48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,194

Deagles48

Yeni Üye
Tüm Gezenbilir Ailesine Selam. Yeni Üye Oldum. Kendimi Tanıtdım.

Sorularım Sunlar Chevy Tahoe 2001 Almak İstiyorum Daha Cok Asfatta Kullanıcam. Fakat Bazı Arkadaşlar Cok Masraflı Diyor.

Soru 1 Aracın Yıllık Vergileri Ne Kadar Arkadaşım 15bin Demişdi Gercekden Bole İse Cok Pahalı
Soru 2 Bakımları Nekadar Tutar Yıllık.
Soru 3 Yedek Parcası Türkiye De Varmıdır Varsa Fiyat Acısından Nekadar Dır.

Simdiden Teşekkür Ederim.

Etiketler
Ynt: Chevy Tahoe 2001 ?..

Yakıtı sorun etmeyecekseniz bence gerisi sizin için sorun olmaz :smiley:..95 model blazer kullanıyorum bi sıkıntı yok araçta yakıt harici :D

Sagol Bide Bu Aracın Yıllık Vergisi Ne Kadar Bilen Varmı.

Konuyu 13Kişi Okumus Sadece 1Tanemi Cevap Var Hadi Gezenbilir Ailesi Yardım Edin Bana Aranıza Bir OffRoad Cı Daha Geliyor.

Merhabalar,

Bende 97 Tahoe var kendi aracımdan ornek verecek olursam;

1- Vergi 1900 TL
2- Bakımları pahalı değil
3- Parça bulunuyor ama ben çok daha ucuz'a ABD'den getiriyorum.
Örn: Ben 60 USD + 35 USD : 95 USD'ye Elektrikli ayna aldım burada sorduğumda manuelinin fiyatı 600 TL dediler.

Deagles48' Alıntı:
Tüm Gezenbilir Ailesine Selam. Yeni Üye Oldum. Kendimi Tanıtdım.

Sorularım Sunlar Chevy Tahoe 2001 Almak İstiyorum Daha Cok Asfatta Kullanıcam. Fakat Bazı Arkadaşlar Cok Masraflı Diyor.

Soru 1 Aracın Yıllık Vergileri Ne Kadar Arkadaşım 15bin Demişdi Gercekden Bole İse Cok Pahalı
Soru 2 Bakımları Nekadar Tutar Yıllık.
Soru 3 Yedek Parcası Türkiye De Varmıdır Varsa Fiyat Acısından Nekadar Dır.

Simdiden Teşekkür Ederim.

Hiç Sorma Bi Giremedik Abd Ye Fiyatlar Ucuk Neyse Valla İçime Su Sertpin Bi Arkadaş Yıllık Vergisi Kesin 15bin olur demişdi.

2001 modelin 6 aylık bandrol : 2.211 TL'dir.

Yani 2 Kere Vericez O Parayı

Tahoe istiyorsanız 97 model alın sahibinden.com'da ilanlara bakabilirsiniz.

LPG ile yakıt: 35-40 kurus

peki bu wergi fiyatları 2014 de yani 4 5 sene sonra düşermi. 2001 tahoe için

bide bir sey daha sorcam dediyim gibi 3 4 seneye kadar nekadar olur sizce vergisi toplam 2bin e kadar düşermi sizce

dreamhits' Alıntı:
Merhabalar,

Bende 97 Tahoe var kendi aracımdan ornek verecek olursam;

1- Vergi 1900 TL
2- Bakımları pahalı değil
3- Parça bulunuyor ama ben çok daha ucuz'a ABD'den getiriyorum.
Örn: Ben 60 USD + 35 USD : 95 USD'ye Elektrikli ayna aldım burada sorduğumda manuelinin fiyatı 600 TL dediler.

Ebaydan mı satın alıorsunuz nasıl getittiriyorsunuz ?

Panzerci' Alıntı:
Araç vergisini burdan hesaplayabilirsiniz:

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/template/main/images/mtv.html

Burdaki hesaba göre 2001 model aracınız 8 yaşında olur ve 2x2441.50 YTL = 4883.00 YTL senelik vergi ödersiniz

4 sene sonra ise aracınız 12 yaşında olur 2x1098.50 YTL = 2197.00 YTL senelik vergisi olur...

Tam Beklediyim Gibi Bi Fiyat Aydınlattıgınız İçin Teşekkür Ederim.

dreamhits' Alıntı:
Tahoe istiyorsanız 97 model alın sahibinden.com'da ilanlara bakabilirsiniz.

LPG ile yakıt: 35-40 kurus

Aracın Bagaj Kısmına Muhteşem Bi Ses Sislemi Düşünüyorum O Yüzden Lpg Tüpüne Pek Yer Kalmıcak.
Bu Arada KM,Ye 1TL Yakıyor Benzinle Herhalde Peki Bu Aracın Deposu Kac Litre ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR