Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 388
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 129,747
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

yunus bager' Alıntı:
Hadi yaa okadarmı uzun arazide ne yapıyorlar :smiley:))

Şöyle düşün Defender 110 bunların yanında civciv gibi kalıyor ;D ;D

0712or_04_z+1987_k2500_chevrolet_suburban+haul_trailer.jpg

Etiketler

bak yavuz abi görüyon dimi landcılar bile kıskanıyor bizi ;D ;D ;D heybetin yeter suburban :eek: :eek: ;D ;D

abi nedesen haklısın etrafla iyi geçinmek lazım :-X :-X :-X

1. Yavuz Çelikel 1981 Chevrolet Suburban yavuz-çelikel Ankara emret komutanım......
2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban Isparta Burdayımmmmm .....
3. Sami Karmutoğlu 1961 Chevrolet Apache 10 CJ7V8 Tarsus
1990 Chevrolet K1500

CJ7V8' Alıntı:
1. Yavuz Çelikel 1981 Chevrolet Suburban yavuz-çelikel Ankara emret komutanım......
1990 Chevrolet K1500

Vaay Sami sende ne cevherler varmış ;D

Arkadaşlar birazda foto koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa. Hele Sami seninkileri merak ettim , CJ7 yi biliyorum ne hale geldiğini, diğerlerini düşünemiyorum ;)

discovery-V8' Alıntı:
Vaay Sami sende ne cevherler varmış ;D

Arkadaşlar birazda foto koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa. Hele Sami seninkileri merak ettim , CJ7 yi biliyorum ne hale geldiğini, diğerlerini düşünemiyorum ;)
Yavuz abi 1961 dede yadigari ,restorasyon için gün bekliyor.Tam olarak ihtiyacımız olan parçalara ve malzemelere sahip olmadan başlamiyacağız.
1990 K1500 de amcamın kullandığı bir araç.Orjinal halinde kullanıyoruz.Sadece lastik boyutunu çok az büyüttük.
Tüm araçları içeren eski bir foto:

1990 Chevrolet K1500
4. Dündar Alp Özdemir 1995 Chevrolet Blazer Sakarya Buraya ne yazacaktık :D

Ya ne ara mesaj yolladınız ben 6 olayım bari biri bi düzenlese :D

2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban snguntac Isparta Burdayımmmmm .....
1990 Chevrolet K1500
4. Dündar Alp Özdemir 1995 Chevrolet Blazer Sakarya Buraya ne yazacaktık
5- Tolga Tuzun 1979 Chevrolet silverado Izmir

2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban snguntac Isparta Burdayımmmmm .....
1990 Chevrolet K1500
4. Dündar Alp Özdemir 1995 Chevrolet Blazer Sakarya Buraya ne yazacaktık
5- Tolga Tuzun 1979 Chevrolet silverado Izmir
6-7-8 Erdinç KULAÇ 1981 Chevrolet Suburban Radicale262 Ordu Beni 3 sayın inanmazsanız işte ıspatı (O kocaman chevy bile küçük kalıyor yanımda) o sebeple 3 sayın dedim

phoca_thumb_l_100_2509.jpg

Kopyas? ailem ordu (242).jpg

abi ben seni senin suburbanın ustunde fotosu olan kişi sanıyordum ya valla sokakta görsem tanımam ;D ;D ;D ama erdınc abı yakışmış sana suburban....hoşgörüne sığınarak yazıyorum :-[.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri