Chevrolet Blazere hangi LPG??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ThePunisher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,792
Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG??

alikedik' Alıntı:
herkeze merhaba ,2-3 güne kadar bir 95 blazer sahibi olacak biri olarak kafama takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim öncelikle araçta lpg mevcut fakat bagajda, istepne yerine almayı düşünüyorum bunun TÜv de muayene ve güvenlik açısından bir sorunu varmıdır bu şekilde kullananlar yardımcı olabilirmi acaba...ayrıca zamlardan sonra lpg tüketimini hesaplayan arkadaşlardan rakamları yazabilirlerse içimi birasda olsa rahatlatmalarını istesem

95 blazer kullanıyorum sıralı sistem takılı aracımda hafasonu 1000 km yaptım 400 lira yakıt harcadım..90 km ile gittiğinizde 18 litre yakıyor ortalama..

Etiketler

ilginize teşekkür ederim ... lpg deposunun istepne yerinde olması hakkında bişi söyleyebilirmisiniz ? sakıncası varmıdır TÜV vs bakımından

alikedik' Alıntı:
ilginize teşekkür ederim ... lpg deposunun istepne yerinde olması hakkında bişi söyleyebilirmisiniz ? sakıncası varmıdır TÜV vs bakımından
Muayeneden geçiyor benim ki de stepnede

PIKACU' Alıntı:
PEKI koruması falan varmı. bende stepneye taktırayıım demıstım 500 tl ekstra ıstemıslerdı.koruma yapılması sart demıslerdı..
Evet koruma var yaptırmak gerekiyor. Konuyla alakasız ama alt koruma bar mi aracınızda bende on orta arka korumalar var ve plastik degil sonradan mi yapıldı acaba

dundaralp' Alıntı:
Evet koruma var yaptırmak gerekiyor. Konuyla alakasız ama alt koruma bar mi aracınızda bende on orta arka korumalar var ve plastik degil sonradan mi yapıldı acaba

tam anlayamadım ne demek ıstedıgınızı ama on korumadan kastınız kartel korumaysa benımkı plastık gıbı bır madde orjınalı yanı.ama orta arka(stepnenın orası) tarafta herhangı bır koruma yok.

dundaralp' Alıntı:

sayın dundaralp sizinle sanırım sahibinden.com da mesajlaşmıstık araçlarımızla ilgili, adapazarında ki diğer siyah blazer benim alacağım araç, bu araçla ilgili bilginiz varmı acaba paylaşırsanız sevinirim

PIKACU' Alıntı:
tam anlayamadım ne demek ıstedıgınızı ama on korumadan kastınız kartel korumaysa benımkı plastık gıbı bır madde orjınalı yanı.ama orta arka(stepnenın orası) tarafta herhangı bır koruma yok.

Kusura bakmayın telefondan yazdıgım için yanlış olmuş.Kartel korumadan bahsetmek istedim bende ki çelik gibi bir malzemeden ve arka tarafa dogru difransiyeli korumak için de 2 parça daha var alırken sahibi demişti ama pek inanmamıştım o yüzden merak ettim diğer araçlarda var mı diye..

alikedik' Alıntı:
sayın dundaralp sizinle sanırım sahibinden.com da mesajlaşmıstık araçlarımızla ilgili, adapazarında ki diğer siyah blazer benim alacağım araç, bu araçla ilgili bilginiz varmı acaba paylaşırsanız sevinirim

Sahibini tanımıyorum o yüzden bilgim yok. Ancak genel sorular sorarsanız araçla ilgili cevap verebilirim..

dundaralp' Alıntı:
Sahibini tanımıyorum o yüzden bilgim yok. Ancak genel sorular sorarsanız araçla ilgili cevap verebilirim..

sizin aracınızı alamamamın sebebi benim takas yapma zorunluluğum yani ödeme yaparak alma şansım yoktu :smiley: kısmet bu işler henüz aracı teslim almadım o nedenle genel sorular daha belirmedi ancak teslim aldıktan sonra bol bol başınızı şişireceğim sanırım :smiley:

alikedik' Alıntı:
sizin aracınızı alamamamın sebebi benim takas yapma zorunluluğum yani ödeme yaparak alma şansım yoktu :smiley: kısmet bu işler henüz aracı teslim almadım o nedenle genel sorular daha belirmedi ancak teslim aldıktan sonra bol bol başınızı şişireceğim sanırım :smiley:

Sizin araca alıcı bulabilseydim hemen yapardım takas çünkü benim de almak istediğim bi araç var sahibi 18.500 e kadar indi aracı satmadan da almak istemiyorum..Seve seve cevaplarım hatta geldiğinizde haber verin görüşebilrsek inceleriz aracı yakıt konusunda çok canınız yanacak sizin aracınızdan sonra :D

dundaralp' Alıntı:
Sizin araca alıcı bulabilseydim hemen yapardım takas çünkü benim de almak istediğim bi araç var sahibi 18.500 e kadar indi aracı satmadan da almak istemiyorum..Seve seve cevaplarım hatta geldiğinizde haber verin görüşebilrsek inceleriz aracı yakıt konusunda çok canınız yanacak sizin aracınızdan sonra :D
valla demeyin öyle zaten tırsıyorum :smiley: ama fiesta kadarda yakmasını beklemiyorum tabii 40 kuruşlarda kalsın bana yeter ... sahibi de zaten 35-36 yaktığını sölüyor ama forumdan edindiğim tecrubelere göre bu aletler nedense yeni sahibinde birden çok yakmaya başlıyor :smiley:

alikedik' Alıntı:
valla demeyin öyle zaten tırsıyorum :smiley: ama fiesta kadarda yakmasını beklemiyorum tabii 40 kuruşlarda kalsın bana yeter ... sahibi de zaten 35-36 yaktığını sölüyor ama forumdan edindiğim tecrubelere göre bu aletler nedense yeni sahibinde birden çok yakmaya başlıyor :smiley:

Şehir içinde 0,35 pek inanamadım :S haftasonu 1000 km yaptım 90 ı geçmedim zor zar düşürdüm 40 kuruşun altına.Şöyle izah edeyim bu araçlar 18 litre yakar 100 kmde normal bi kullanımda. Şehir içi kabul edelim bu değeri. Gazın litresi Sakaryada 1.950 ye alınabiliyor, bu da kmde 0.35 eder. Sakarya'dan Sinop'a kadar gittim gazın litresini 2,28 den aşağı alamadım. Bu da 18 litreden hesaplarsak 0,41 kuruş eder.
Ben en düşük yakıt tüketiminden bahsettim gerisini siz düşünün. Artık km de ne yaktığını değil 100 kmde ki litre olarak ne yaktığını baz almak daha doğru olur.

dundaralp' Alıntı:
Şehir içinde 0,35 pek inanamadım :S haftasonu 1000 km yaptım 90 ı geçmedim zor zar düşürdüm 40 kuruşun altına.Şöyle izah edeyim bu araçlar 18 litre yakar 100 kmde normal bi kullanımda. Şehir içi kabul edelim bu değeri. Gazın litresi Sakaryada 1.950 ye alınabiliyor, bu da kmde 0.35 eder. Sakarya'dan Sinop'a kadar gittim gazın litresini 2,28 den aşağı alamadım. Bu da 18 litreden hesaplarsak 0,41 kuruş eder.
Ben en düşük yakıt tüketiminden bahsettim gerisini siz düşünün. Artık km de ne yaktığını değil 100 kmde ki litre olarak ne yaktığını baz almak daha doğru olur.

aynen katılıyorum.. sehır ıcınde 23-25 lıtrenın altına dusmedım uzun yolda 18-19 ...

bazen ılanlarda goruyorum km de 30 kurus yakıyor falan dıye ..:smiley: komık tabı butun herseyını degıstırdım yakıtını etkıleyecek bujıler bujı kabloları map sensoru fıltreler v.s v.s. ama bu sevıyeden assagı dusmedım. hele araızde 4 cekerle 35 lıtrelerı gordum.:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR