Nakres1976
Yeni Üye
www.rockauto.com da uygun fıyatlısı ıstanbula kargo dahıl 123 dolar.gumruge takılmaz parca 67 dolar. 5-6 gundede gelır.aklınıza takılan bısey olursa sıteyle ılgılı sorabılırsınız.
www.rockauto.com da uygun fıyatlısı ıstanbula kargo dahıl 123 dolar.gumruge takılmaz parca 67 dolar. 5-6 gundede gelır.aklınıza takılan bısey olursa sıteyle ılgılı sorabılırsınız.
Kardeş sen blazer kullaniyosun galiba Yazdiklarima Bi cevap versen Sana zahmetTeşekkürler yardımınız için
Teşekkürlet
Bende bunların hastasıyım ama 96 model altı sorunlu diyolar yok mu kullananSelamlar
Blazer s10 tahoe versıyon 1991 model araclar ılgımı cekıyor ama bunların 1995 model yenı kasalardan ne gıbı farkı avantaj yada dezavantajı vardır?
Motor teknolojısı
Yakıt
Parca ve fıyatları
Performans ve guc olarak farkları nelerdır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar,1996 blazer i bir hafta önce aldım. Park ve vites te farları yanıyor. Normalmidir
Çift farlı,resindeki .ilk defa koltuguna ayar yapmadan bindiğim araba.4 çekerini arazide kullanmadım.Güçlü ve konforlu.İlk sahibinden denk geldi.100000 milde.araba uzun zaman yatmış,kazası yok.Şarj etmiyordu,aküsünü değiştirdik gereksiz yere 3 ustada akü dedi,şarj dinamosu çıktı.Bugün elektrik ustasında arabanın farları park ve viteste yanıyor.anlamış değilimHayirli olsun Çift farlidan mi Yoksa Kare olandan mı ? Memnunmusunuz Gidişi nasıl ?
Çift farlı,resindeki .ilk defa koltuguna ayar yapmadan bindiğim araba.4 çekerini arazide kullanmadım.Güçlü ve konforlu.İlk sahibinden denk geldi.100000 milde.araba uzun zaman yatmış,kazası yok.Şarj etmiyordu,aküsünü değiştirdik gereksiz yere 3 ustada akü dedi,şarj dinamosu çıktı.Bugün elektrik ustasında arabanın farları park ve viteste yanıyor.anlamış değilim
Doğrudur. Ülkemize göre yabancı araçlar bi zamanlar bende çok istiyodum ama kısmet işte Fiyatları uygun ama araç kullanılmıyor ve İnsan hertürlü korkuyorÇift farlı,resindeki .ilk defa koltuguna ayar yapmadan bindiğim araba.4 çekerini arazide kullanmadım.Güçlü ve konforlu.İlk sahibinden denk geldi.100000 milde.araba uzun zaman yatmış,kazası yok.Şarj etmiyordu,aküsünü değiştirdik gereksiz yere 3 ustada akü dedi,şarj dinamosu çıktı.Bugün elektrik ustasında arabanın farları park ve viteste yanıyor.anlamış değilim
Doğrudur. Ülkemize göre yabancı araçlar bi zamanlar bende çok istiyodum ama kısmet işte Fiyatları uygun ama araç kullanılmıyor ve İnsan hertürlü korkuyor
Siz araştırıp mı aldınız ? direk mi çıktı karşınıza birde Koldan viteslimi yerden viteslimi ? Saygılar ..
auto 911 i Sahibindende takip ediyodum Cidden fotoğraflarda farklı görünüyormuş demekki ben bitane mavi görmüştüm onu beğenmiştim Kırmızıyıda GörmüştümBu modeli özellikle araştırdım.Araç koldan vitesli. il önce Sahibindende Auto 911 de araç buldum.Fotograflar çok aldatıcı olduğunu birkez daha anladım.Resim başka araba başka.300000 de mil içi ve motoru dökülen siyah blazer çıktı.Hala ilanı var.motorunu göstermeye giderken yoldan geri dödüm almıcam dedim.Sonra kırmızı kare farlısı vardı 1996 model,araç diri idi.Motoruna baktırmaya götürdük yatak vuruyor dedi usta oda yalan oldu.Kaparo yu geri aldım.aynı gün sahibinden Alfa center galeri buldum.Satılık 96 blazer vardı.Kısmet işte.İlk görüşte bu araba benim dedim ve aldım.Yani galeriden araba lara dikkat işi bilmeyen için cok tehlikeli ve aldatıcı.iki galeri de istanbul kadıköyde ,özellikle Auto 911 e dikkat edin
Aracta tüp yok benzinli.60-70 kuruş arası yakıyor. Koltuğa yapıştırma doğru , bilmiyordum.Pedalı dipledigimde fark ettim.Teşekkürlerauto 911 i Sahibindende takip ediyodum Cidden fotoğraflarda farklı görünüyormuş demekki ben bitane mavi görmüştüm onu beğenmiştim Kırmızıyıda Görmüştüm
sizin bu olayı burda uyarmanız Çok İyi oldu Umarım kazasız belasız binersiniz Maşallah Benzinde ve tüpde Kaç km yaktığını Birde senden öğrenmek isterim
Ha birde gaza dokununca Koltuğa yapıştırıyor mu ?
Tekrardan hayırlı olsun