Cherokee'de Ses Sistemleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hotr1de Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,946
Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri

Arkadaşlar double din denilen zımbırtı ustten sıgmıyor.onun ıcın cerceve bıle alsanız yınede traslıcaksınız bır yerlerı ve kımse aracının orjınal halıne zarar vermek ıstemez.sıze tavsıyem hem vıdeo seyretmek hem gerı vıteste arkayı gormek hemde binlerce sarkıyı ıcınde barındırması için jvc'nin kd avx modelidir.biraz pahalı ama cok kullanışlı.

Etiketler

JVC buldum nette ama 3 ayrı modeli varmış
http://urun.gittigidiyor.com/JVC-KD-AVX-33-BLUETOOTH-FATURALI-2-YIL-GARANTI_W0QQidZZ11216344

Arkadaşlar selam,
Bilen bilir, bende 97 Cherokee var.
Benim arabamda orijinal kasetçalar var, CD çalar maalesef yok. Şimdi teybi değiştirmeyi ya da CD Changer bağlamayı düşünüyorum.
Aslına bakarsanız CD changer yerine mp3 CD changer demek daha doğru olur. Sonuçta normal CD'ler maksimum 10-15 şarkı alıyor, mp3 çok daha mantıklı.
Şu anda arabamda dandik çin malı kaset gibi birşey kullanıyorum. Bazılarınız bilirler, kaseti teybe takıyorsunuz, kasetin ucunda bir kablo var ve normal mp3 player'a bağlayarak çalabiliyorsunuz. Ama tahmin edersiniz ki görüntü çok çirkin oluyor.
Ben fikirlerinizi almak istedim, herkes orijinal teybini mi kullanıyor, değiştiren var mı, CD changer taktıran var mı (bildiğim kadarıyla Ergun hoca taktırmıştı sanırım).
Bir de ekranlı müzik sistemi (dvd player vs.) kullanan var mı, sanırım konsolda takacak yer yok da...
Görüşmek üzere..

Internette şöyle bişey buldum, Ama konsolu kestirmişler sanırım..

9624414_237652_4b89827.jpg

o konsul torpido kesme işi falan deil güzel kardeşim bende sunny var dışarıdan aynı teyp görüntüsü var vcd veya tv açmak istediğin zaman içinden çıkan bir 7 inç ekran o güzel bişey ama birkaç ay sonra sıkılıyosun boşuna para verme

ekran falan gereksiz bence sağlam bir sony mp3 çalar ve sağlam hoporlörler güzel olur
sanırım cherokee de orjinal anfide var onu da kullanarak çok güzel bir sistem kurulabilir

GC lerde o ıslem ıcın konsolun kenarlarından torpuluyorlar arkadaslar.in dash de koyamazsınız ust tarafa carpar ;) ama daha once de dedıgım gıbı jvc nin 2'5 inçlik unıtelerı var hem vıdeo seyredıyorsunuz hemde sınırsız mp3 keyfı

http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL028306&pathId=133&page=1

Başka bir başlık altında da konuşmuştuk . VJC nin üniteleri gerçekten güzel ama tuzlu :smiley:

Ben pioneer 7900 usb kullanıyorum . Ses kalitesinden ve kullanımından çok memnunum . Klasörlerde gezebiliyorum , usb büyük rahatlık , ekran grafik vs ... Zaten Gc nin üstünde infiniti gold amphi ve hoperlorlar var ve iyi iş görüyorlar .

İn dash modelleri hem uyarlamak sorunlu olabiliyor hem sürekli güvenli mekanlarda durmuyorsa araç uçma ihtimali yüksek .

Birde benim şahsi görüşürüm : Araçta ekran işi gereksiz , araç kullanırken ekran film mi izliycez ? Yada araç dururken içinde oturup tv mi izleyeceğiz? Açıkçası bunlar bana uzak geliyor . Zaten bulunduğum ortamlarda TV bağımlılarından dolayı csanım sıkılıyor birde araçta ekran görmek istemiyorum . Kaliteli bir ses ve güzel müzikler araç kullanırken en iyisi . Birde bu ekranlar cazip geliyor ama 6 ay sonra kullanmaz oluyor sıkılıyor insan . Tabi başta dediğim gibi bunlar benim beğenilerimle ilgili .

Cd changer güzel ama şuan taktırmak çok gerekli değil . 4GB usb takıyorsunuz bir dünya müzik , tak çıkar , çizildi vs derdi yok ....

Saygılarımla ...
Barış

Orası oyle kesınlıkle yıne benım hep dedıgım attıgımız taş urkuttugumuz kurbaga mısalıne gelıyor ;) o üniteyi gördüm gercekten cıkısı falan harıka bır cıhaz gulegule kullan.

Teşekkürler hocam . Kurbağa konusu önemli , sisteme birsürü para harcanıyor 6 ay sonra bakıyorsun (hala çalınmamışsa) yav boşuna para diyor insan :smiley:

Saygılarımla...
Barış

benim sony mp3 aldım USB girişli..çok kullanışlı..USB ye binler şarkı atıyorum dinliyorum..ayrıca görüntü olarak orjinal oluyor maliyette çok az...bizim araçların sistemi zaten çok iyi..

Konuyla ilgili forumda başka link veriyorum. Birleştirirse yöneticiler iyi olur. Kalabalık yapmaz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22375.0

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR