Cherokee'de Ses Sistemleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hotr1de Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,946

hotr1de

Yeni Üye
Bilirsiniz bu model jeepler fm'de çift haneli frekansları oynatmıyor ayrıca bende cd çalar ve hoperlorlerde bozuldu, bende ortaya ekran ve yeni hoperlorler almak istiyorum bütcem kısıtlı olduğundan 2. el almayı düşünüyorum yanlız aklıma takılan bi kaç soru var orta tarafa 6.5" bu 2 din ekranlar sığarmı ( link aşağıda ) ? sığarsa nasıl bir çerçeve ve nereden yaptırabiliriz ? ayrıca tüm hoperlörler değişmesi gerek orta kalite uygun fiyatlı hangi hoperlorleri almalıyım ve fiyatları nedir ? İstanbul maslakta oturuyorum oto sanayiye çok yakınım diyebilirim

http://www.sahibinden.com/avt_im933_double_dinWQQaXQQ11780015WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri

ben şöyle bişey bulmuştum aynı konuyu bende düşünmüştüm yaptırıym diye ama kapalı bi garajınız yoksa o teyp sabahı görmez diye düşünüyorum çünkü kafasıda çıkmıyo komple sabit
[attachment=1]

10978739_1190465_z2xk839.jpg

Riski alıp yaptıracağım yarı kapalı bi garaj var diyelim :smiley: yanlız bu gösterdiğin model yeni model olsa gerek benimki daha kısa ve geniş olsa gerek ve bu şartlardada sığmaz sanırım oraya 2 din lcd

Hatta tekrar baktımda imkansız gibi sığmazsı oraya in-dash taktırmakta çok kötü olur doğrusu emanet gibi

big_11157197_1233443_vs2j505.jpg

ince flat olanlarıda var LCD lerin düğmeye basınca yukarı çıkan bi ekran var, ama çalınma riski çok yüksek bu cihazların tabi hırsızın ön konsolu param parça etmeside cabası iyi düşünün bence !!!!

bende yakın zamanda değiştim orjinal teybi..normal sony mp3 lar koydum....ateşin dediği yukarı kafası çıkanlar konsola çarpıyor..ilandaki ler tam sığıyor fakat konsol çıatısı koyunca teyp bölmesinin köşeleri radüslü olduğundan düğmelere deng gelme ihtimali var...orjinal yuva aldım ve standart bir mp3 çalar taktım dediğim gibi..

Bende biraz araştırdım. Double denilenler sığmıyor 96 öncesi kok-pitlere. Sığsa bile akşap çerçeveyi takamazsınız. In-dash denilenlerde de ekran çıkınca üstteki kaşa değiyor, ekran çıkamıyor. Tek alternatif, normal büyüklükte deliği olan bi pano alıp veya yaptırıp, bunu orj. hi-fi yerine takıp, üzerindeki deliğe yeni hi-fi' yı takmak. Hem o o zaman cihaz seçeneği, kafayı çıkarabilme v.s. bi sürü özellik seçme şansı oluyor. Bu klasik büyüklükteki cihazların üzerinde kocaman ekranları olan TV lileri bile var. Ayrıca radyo sinyalleri ile çalışan kablosuz ekran, arka kamera bile bağlanabiliyor, ama kesinlike markasız ya da bilinmedik çin, çün, kama, sama, sans, mint felan almayın. Tecrübe ile sabittir bu uyarı. Ankara' da olsanız yardımcı olabilirdim tamiri için. Şahane titiz ve işi bilen, amatör ruhlu bi dostum var.... Hoparlör benim de derdim ama daha araştıramadım o işi....

95 ZJ nin ön ve arka kapı hoparlörü olarak 16 cm lik pioneer modelini taktım.Sadece orjinallerinin uzerınde hoparlörun dış metal yuzeyınde vida baglantı çıkıntıları mevcuttu.Bu problemide vidaların uzerıne pul koyarak hallettim.(Hoparlörlerın cıftını 80 tl ye almıştım)

ateş çıızırtı kolonların eski olmasından dolayıdır.körükleri eskimiş artık doğal olarak kaç yıldır cıstak cıstak :smiley: 30 ytlye tanesini tamir ediyorlar..benim servis ister tamir ettirelim istersen sıfır takalım ama tamir ettirmeni tavsiye ederis kolonlar çok güzel ve orjinal.dedi.

ya serkan kolonlarda bişey yok anfi moyor sesini çekiyo sinyal şeklinde iğrençbir vınlama var gazabastıkça motor devrinle artan teypçiye gittim teyp orjinal olmayınca yapar bunlar dedi adam o yüzden sordum yoksa kolonlar normal

Ateş hocam eğer üzerinde ki teyp kalitesizse yapar . Ama teyp kaliteli ise ,eskimiş buji kabloları da bu soruna neden olabilir .

Teyp nedir senin araçta ki ? Ben pioneer 7900 taktım usb li hiçbir sorun yok . Sistemle gayet uyumlu çalışmakta .

önceki sahibi söktürmüş kötü bişey var şu anda DVD lilrden bakıyorum dahada vaktim olmadı açıkçası bakmaya bujı kabloları yeni değişti muhtemelen teyipten

Dandik teyptendir hocam . Aynı sorunu blazer da yaşamıştık . Teybi değiştirince herşey düzeldi .

DVDlilere gelince . Şu çin malı olanlar görüntü olarak güzel ama ses kalitesi olarak bir pioneer bir sony olamıyorlar . Birde hırsızlık meselesi var tabi . Ekranlı falan birşey olursa affetmiyor adamlar .

Şu sıralar grafik ekranlı usb li bir pioneeri 400-500 e alabilirsin . düz mp3 çalar dersen yarı yarıya daha ucuza çözülebilir ve garantili sorun çıkartmayacak bir cihaz almış olursun .

Benim tavsiyem kaliteli markalardan şaşma hocam .

serkann' Alıntı:
bende yakın zamanda değiştim orjinal teybi..normal sony mp3 lar koydum....ateşin dediği yukarı kafası çıkanlar konsola çarpıyor..ilandaki ler tam sığıyor fakat konsol çıatısı koyunca teyp bölmesinin köşeleri radüslü olduğundan düğmelere deng gelme ihtimali var...orjinal yuva aldım ve standart bir mp3 çalar taktım dediğim gibi..
Hocam orjinal yuva nasıl oluyor nerden aldın ? internette bir resmini biliyormusun ve mümkünse senin arabanın resmini çekip yollıyabilirsen çok iyi olur kötü durmuyorsa taktırmayı düşünüyorum senin gibi

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR