Yusuf ince
Yeni Üye
Cherokee xj sport otomatik şanzımanı Manuele çeviren var mı? Hangi şanzımanları önerirsiniz? Manuel verimli mi? Kaça patlar fiyatı?
Tesekkürler.Selamlar,
Öncelikle foruma hoş geldiniz.
Aracınıza uyumlu olarak kullanabileceğiniz şanzıman Japon üretimi olan Aisin-Warner AX15.
Piyasada aranırsa ikinci eli bulunabilir. Fakat bu değişimin çok iyi bir ustanın elinde yapılması gerekir.
Tahmini rakamları 30-40 bin TL civarındadır sanırım. Bir de bu kadar da işçilik eklerseniz yaklaşık maliyet rakamlarına ulaşabilirsiniz.
Eğer hali hazırda otomatik bir aracınız varsa;
Sizin yerinizde olsaydım, şu piyasa şartlarında hiç bu kadar uğraşının içine girmezdim.
Otomatik aracımı satıp, düz viteslisini alırdım. Otomatikleri daha pahalı olduğu için üste kalan bir miktarla da
yeni aracın varsa eksiklerini giderirdim.
Kontak aç kapa yaparak düzelmesi bir süre daha devam edebilir ama yakın bir zamanda işe yaramamaya başlayabilir.Tesekkürler.
Şanzıman ile alakalı olarak bnm otomatik şanzıman çok ısındığında genelde fazla yokuş yukarı gittikten sonra boşa döner gibi oluyor lakin kontak aç kapa yapınca düzeliyor hemen. Ustalar şanzıman baskı balata yakmış vs diyo arata p0507 şanzıman mesefa sensör hatası okuttum pc de