CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Erem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,143

Erem

Kamp I
Yer
Ankara
Telsiz Çağrı Kodu
TA2CAZ
Cherokee XJ için imalat çeliğinden 5 cm. yükseltme imal etmeyi planlıyorum.
Çifti kaba fiyatla 100 TL. civarına gelecektir.
Adet artarsa maliyet düşecek ve 10 çift için çift fiyatının 80 TL olacağı kanaatindeyim.
Katılmak isteyen var mı?
Selamlar.
Not : Fotoğraf ekleme yetkim yokmuş, çizim ekleyemedim.

Etiketler
Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı?

İmalat aşaması bitti. Ürünler aşağıda görünmektedir.

Bir çiftini yaklaşık 40 dakikalık bir uğraş ile kendi aracıma taktırdım. Heybetli oldu diyebilirim.

Arzu eden arkadaşlarıma 80 TL/çift fiyat ile verebilirim.

Selamlar.

DSCF0303.jpg

DSCF0304.jpg

merhaba ben satın almak isterim ancak nasıl monte edildiğini ve monte edilmiş aracınızın resmini görmek isterim.Bu fiyata mükemmel bir çalışma olmuş tebrik ederim.

Merhaba,

Ankara'da iseniz flanşları da aracımı da gösterebilirim. Hem de montajı konusunda yardımım olabilir.
Değilseniz kısa sürede fotoğraf eklemeye çalışacağım.

Selamlar.

Erem : 532 3344690

Bunlar da yükseltmenin fotoğrafları.
Selamlar.
ankaya-20120618-00019.jpg

ankaya-20120618-00020.jpg

Selam ,aracın üzerine takılı olanlar dahamı geniş malzeme yoksa fotografmı yanıltıyor çözemedim??

Merhaba,
Yükseltileri yurtdışında satılan ürünlerin teknik çiziminden birebir kopya ettim. Net yükselti 5 cm.dir. Eklediğim resim boyutları sebebiyle sanırım biraz yassı çıkmış mesajımda. Aracımdaki fotoğrafta yassı gözüken üründür.
Selamlar.

http://i1246.photobucket.com/albums/gg603/eremer/DSCF0303.jpg

Merhaba,

Toplu cevap vereyim : çifti 5kg. biraz altındadır.

Selamlar.

CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı?

Uretilmis son takim rezerve edilmistir. Arzu edenlerin en az 1 hafta onceden haber vermesini rica ederim. Tesekkurler.

Sent from my BlackBerry 9800 using Tapatalk

slm. cherokee XJ için hangi model uyar. benim 91 var uyarmı. birde bu parçanın üst görünümünde yerine yerleşen bir yuva yer varmı. eğer 91 için uygunsa elinizde hazır varmı nasıl ulaştırırsınız.İstanbul dayım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR