Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutsuzsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,370

mutsuzsun

Yeni Üye
arkadaşlar nette gezinirken bir siteye denk geldim. bunu sizlerle paylaşmak istedim.....
sitede 4x4 ler test ediliyor....... bende siz görün istedim...
işte linki

http://www.osons4x4mag.info/index.php?entry=78&section=55&lang=0&numero=6&prnmod=0&mc=0

http://www.osons4x4mag.info solda videos bölümüne tıklayın videoları izleyin......

son model bizim kıyamıyacağımız araçlara adamlar kıymışlar.

saygılarımla......

Etiketler
Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Çok güzelmiş gerçekten, hemen sık kullanılanlara ekliyorum. Teşekkürler.

Evet güzel bir site :smiley: teşekkürler

Birkaç tanesini seyrettim, her aracı kendi limitleri dahilinde parkura sokmuşlar ;) Defender zorlu bir offroad yaparken, x-trail neredeyse düz yoldan ayrılmamış ;D

eski model (97) sportage'yi koymamışlar, yok böyle bişey yaaa :D şansıma bak arkadaş :D yeni sportageyi koymuşlar :D halbuki benimkinin 4x4'ü daha iyi yeni modellerine göre :D

ByEscobar' Alıntı:
eski model (97) sportage'yi koymamışlar, yok böyle bişey yaaa :D şansıma bak arkadaş :D yeni sportageyi koymuşlar :D halbuki benimkinin 4x4'ü daha iyi yeni modellerine göre :D

Sen üzülme ;) bunu herkes biliyor zaten ;D

arkadaşlar beyendiğinize sevindim. bende tesadüfen buldum. off raod hakkında fazla bilgim yok. sadece cipleri severim. hoşuma giderler. imkanım olsa almak isdiğim cipler var. ama imkanım yok tabi. sadece uzaktan bakabileceğim bir hayal ve tutku okadar.

land rover disco 3 -4
lincoln navigator
land cruser
mercedes g

4 aracın tek özelliği 3 seri koltuk olması. çoğunu izledim ama lincolün özellikle 2010 yılı aracının off road görüntüsü yok. sanki spor araba tanıtırmış gibi yolda giden görüntüleri var.

elime bu şekilde geçtikçe sizlerle yaplaşacağım.
birde bi sorum olacak. bazı arabalar yamaç inerken arka kalkıyo kiminde çok kalkıyo kiminde az kimin de hiç. bu ne oluyor. kalkmasımı iyi kalkmamasımı. bilgilendirirseniz seviniirm......

Ama Mercedes G yok burada... Nasıl yorumlamalıyız...

;D

Saygılar...

vitarada göremedim benzinlisini...tdi nin testi biraz basit olmuş..

acayip merek landım ama malesef yabancı dilim olmadıgı için bir türlü calıştıramadım bilen warsa allah rızası için vites nerde tarif etsinde bende seyredeyimm

yigit68' Alıntı:
acayip merek landım ama malesef yabancı dilim olmadıgı için bir türlü calıştıramadım bilen warsa allah rızası için vites nerde tarif etsinde bende seyredeyimm

solda videos bölümü var oraya tıklayıp izlemek istediğin aracın resminin üstüne tıkla çıkan pencerede seçenekler var. resmin tam altında windaows media player flash mpeg diye bunlardan birini seç ya bilgisayarına indirirsin yada direk izlersin..

http://www.facebook.com/home.php?#!/?ref=home

bu videoyudaizleyin bir jip nasıl rezil edilir....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR