çelik jant ve vinç arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 10yavuz10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,156

10yavuz10

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
arakdaşlar lada nivama uygun çelik jant nerelerde bulabilirm bursa izmir istanbulda yada sanal ortamda ve birde vinç arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
 

Etiketler
Ynt: çelik jant ve vinç arıyorum

ıstedıgınız vincı huma otodan alabılırsınız extra olarak lada nıva yukseltme kıtde orda mevcut cant ısıne gelınce celık alma nedenınızı tam olarak cozemedım arac ne kadar hafıfse o kadar ıyı orjınal cantlarında sıkıntı yoksa bence onla devam edın
http://humaoto.sahibinden.com/
 

Ynt: çelik jant ve vinç arıyorum

orjinal jantlarıda duracak onlara arazi lastiklerini takıcam çelik jantlara asfalt lastiği takacağı onun için çelik jant alamayı düşünüyorum aradım ama bulamadım
 

Ynt: çelik jant ve vinç arıyorum

5 *139 celık cant hem sahıbındende hem gezenbılırde aksesuar yedek parca bolumunde bolca mevcut bıraz ıncelemenız yeterlı ;) ;) ;)
 

Ynt: çelik jant ve vinç arıyorum

gokhan5234' Alıntı:
5 *139 celık cant hem sahıbındende hem gezenbılırde aksesuar yedek parca bolumunde bolca mevcut bıraz ıncelemenız yeterlı ;) ;) ;)
teşekkürler yardımınız için
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Mesajlar
1,524,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst