Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cevizkabugu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,533
HGS Hesabınızı FSM vb geçişlerden 15/20 gün sonra kontrol edin hatalı geçiş tahsilatının düzeltilerek hesabınızdan tahsil edildiğini fark edeceksiniz. KÖİ geçişlerinizi tavsiyemdir Nakit gişeden yapın, HGS tahsilatını sildirin K.Kart ile ödeyin ve makbuzu min 6 ay saklayın. Boş vakitte kullandığınız KÖİ işletmesinin giriş ve çıkış gişeleri arası alınması gereken ücretle sizden alınan ücreti de karşılaştırın. Kimi zaman daha uzun mesafe ücreti tahsil edilmesi söz konusu olabiliyormuş, benim başıma gelmedi. Motorcular arasında bunu fark edenlerin videoları dolaşıyor sosyal medyada

Teşekkürler uyarılar için. Aslında 2 haftayı geçti üzerinden öyle baktım ben de ama yine de daha sonra yine bakayım.

Özel otobanlar için de direkt HGSden alır diye düşünüp dediğiniz şekilde uğraşmadım, ama hep çıkışlarda kesilen ücrete dikkat ettim, ekranda yazıyor biliyorsunuz. gördüğüm kadarıyla normal 3. sınıf ücretleriydi hep, ama yine de sistemden de kontrol edeyim bakalım, olumsuz bir şey çıkar mı. Buraya da yazarım.

Evet ekranda ücreti gördüğünüz doğru. Tahsilat da doğru. Peki girdiğiniz gişe ile çıktığınız gişe arasındaki yolun ücretini biliyormusunuz? Patron buyurdu siz de doğru dediniz ödediniz restoran adisyonunu toplamama alışkanlığı benzeri durum adisyonun totaline bakıp kartı uzatıyoruz

Aslında 2 haftayı geçti üzerinden öyle baktım ben de ama yine de daha sonra yine bakayım.

Bence de arada bir kontrol edin, çekme karavanla FSM den geçtiğimde önce 45 TL. görünen geçiş ücreti yaklaşık 1 ay sonra 134 TL. olarak düzeltildi.. A ynı şekilde avrupa TEM ücretide önce otomobildi daha sonra 3 dingil olarak tahsil edildi..

Geçen sene çekme karavanla olan geçişlerimin ücretleri güncellenmedi bir şekilde bana hediye edilmiş oldu..