Çekme Karavanım "turtle"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hüseyin gelici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,347

Etiketler
Sevgili dostum Yalçın Doğançayın hediye ettiği mobil uydu anteninin montajını yaptım, Karavanda 82 ekran dahili resiverı olan led tv kullanacağım almış olduğum tavan askı aparatını montajını yaptım tv yi deneme amaçlı bağladım istediğim sonucu aldım.Karavan konforu her geçen gün biraz daha artmakta.Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.
konu ile ilgili resimleride çok yakında yayınlayacağım

Tekrar merhaba arkadaşlar ben karavanımda 2 ayrı enerji sistemi kurmayı düşünüyorun 12 volt ile çalışan her şey için 80 watt güneş paneli 20 amp solar sarj regülatörü 60 amp jel akü 4 mm solar kablo
ve erkek dişi konnektörler.Bu ekipmanları aldım Yağışın olmadığı güzel bir günde montajını yapacağım sonuçlarını sizler ile paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 2298
Selamlar hocam,maliyetleride yazar mısınız? Bizlere referans 9olsun

erhan_41 / tuzla

Selamlar hocam,maliyetleride yazar mısınız? Bizlere referans 9olsun

erhan_41 / tuzla
ASKI 10,00 TL
ÇAKMAKLIK 15,00 TL
GÜNEŞ PANELİ 150 WATT 370,00 TL
GÜNEŞ PANELİ 80 WATT 230,00 TL
GÜNEŞ PANELİ KABLO KONNEKTÖR 54,00 TL
GÜNEŞ PANELİ ŞARJ KONTROL 17,50 TL
GÜNEŞ PANELİ ŞARJ KONTROL 65,00 TL
KABLO & KLEMENS 18,00 TL
KARAVAN 15.000,00 TL
LED AYDINLATMA (KIRMIZI,MAVİ) 20,00 TL
NOTER 220,00 TL
PİS SU TESİSAT 122,00 TL
RUHSAT PLAKA 75,00 TL
TV SEHPASI + CIVATA SAÇ 42+6+1 49,00 TL
EXTRA GÜVENLİK KİLİT 27 ,00 TL
EMNİYET MANDALI 3X5,00 TL =15 ,00 TL (Wc kapı 1 adet Karavan kapı 2 adet)

ASKI 10,00 TL
ÇAKMAKLIK 15,00 TL
KABLO & KLEMENS 18,00 TL
KARAVAN 15.000,00 TL
NOTER 220,00 TL
PİS SU TESİSAT 122,00 TL
RUHSAT PLAKA 75,00 TL
Cok teşekkürler hocam

erhan_41 / tuzla

Teşekkür ederim eksik olmayın yasarergun bey
Hüseyin bey öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum ve tebrik edrim, hayallerinize kavuşmanız ve bunu güzel birşekilde anlatım bize yansıtmanız çok güzel teşekkür edriz, benimde tam bu boy ve ebatta bir karavan hayalim var İNŞALLAH naip olur hayırlısıyla gerekli şartların oluşmasını bekliyoruz.. :smiley:

Son düzenleme:

Hüseyin bey öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum ve tebrik edrim, hayallerinize kavuşmanız ve bunu güzel birşekilde anlatım bize yansıtmanız çok güzel teşekkür edriz, benimde tam bu boy ve ebatta bir karavan hayalim var İNŞALLAH naip olur hayırlısıyla gerekli şartların oluşmasını bekliyoruz.. :smiley:
merhaba Erşahan en kısa zamanda sizinde hayellerinize kavuşmanızı temenni ediyorum . Herşey gönlünüzce olsun.

Hayırlı olsun.resimleri maalesef göremedim ruhsatı plakası var mi karavanın?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun.resimleri maalesef göremedim ruhsatı plakası var mi karavanın?

Merhaba teşekkür ederim karavanın ruhsatı ve plakası var resimler sayfada var ancak ayrıca kendi blogumda da var
blog adresim : turtle

Son düzenleme:

Merhaba karavanımda 2 ayrı enerji sistemi kurmayı düşündüğümü belirtmiştim 1.sitem tamam 12 volt ile çalışacak cihazlar için küçük ve ekonomik bir sitem olacak diğeri ise 220 cihaz ve aletlet ler için. 12 volt sistem için gerekli olan 80 watt güneş panelinin karavanın üstüne monte ettim solar şarj cihazina 4 mm lik kablolar ile bağlantısını yaptım ve aküye akım taşıyacak kabloları ve sitemi klemenslere çakmaklık ve enerji alma noktalarına iletimini sağladım şarj performansını yaklaşık 2 saat süre ile kendimce rapor aldım sonuçları son derece başarılı akü dolum hızı gayet başarılı son olarak güvenlik gereği akünün çıkış kablolarına (+ kablo) bir adet otomatik sigorta taktım bir sorun olması durumunda elle bile olsa kolaylıkla müdahale edebilmem için. şimdi önümüzdeki ay bu sisteme 2000 watt modifiye inverter bağlayıp düşük wattlı el aletleri saç kurutma makinesi blendır vs benzeri aletleri çalıştırmayı düşünüyorum adım adım enerji sistemini kurmaya ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğim

2015 Yılında ülkemiz ve milletimiz için sevinç ve gurur duyacağımız olayları
milletçe yaşamış olsak da, daha çok acı,keder,üzüntünün yanı sıra kaygı
dolu günler yaşadık. Sadece 2016 yılı için değil; bundan sonraki yaşayacağımız tüm yıllarda öncelikle tüm ulusumuza
ve bütün insanlığa sağlık dolu, barışın, huzurun eksik olmadığı, insanların birbirine...
sevgi ve hoşgörülü yaklaştığı,açlık,yoksulluk ve felaketlerin olmadığı bir dünya diliyorum.
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

2015 Yılında ülkemiz ve milletimiz için sevinç ve gurur duyacağımız olayları
milletçe yaşamış olsak da, daha çok acı,keder,üzüntünün yanı sıra kaygı
dolu günler yaşadık. Sadece 2016 yılı için değil; bundan sonraki yaşayacağımız tüm yıllarda öncelikle tüm ulusumuza
ve bütün insanlığa sağlık dolu, barışın, huzurun eksik olmadığı, insanların birbirine...
sevgi ve hoşgörülü yaklaştığı,açlık,yoksulluk ve felaketlerin olmadığı bir dünya diliyorum.
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
Hüseyin bey karavanınız çok güzel güle güle kullanın

ASKI 10,00 TL
ÇAKMAKLIK 15,00 TL
KABLO & KLEMENS 18,00 TL
KARAVAN 15.000,00 TL
NOTER 220,00 TL
PİS SU TESİSAT 122,00 TL
RUHSAT PLAKA 75,00 TL
Karavanı 15000 tlye mi aldınız?şimdilerde 22500 dedikleri?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR