metin0035
Kamp III
Tüm Gezenbilir ve karavan ailesine merhaba.Tatil dönüşü karavanımı boşalttım ve tarttırmak amaçlı kantara gittim.Kantar dönüşü yolda sağ tekerlek yerinden fırladı ve çıktı.O anda araç içiinde çok sarsıldık ve çok panikledik.Sağa sola ve yukarı şekilde çok kötü bir şekilde araç ve karavan sallandı yolda gezdik.Bilinç dışı aracı sağa çektim.O anda panikten ne yapacağınızı bilmiyorsunuz ,arkada karavan sağa yan yattı ve yere sürtünüyor.Yanımda oğlum varddı.O da panikledi ve bana sordu ne oldu acaba diye .Hemen araçtan indik .Birde gördükki teker yok .Arkadan gelen araçlar korna çalıyordu.Hemen yola dağılan kampana içindeki fren pabuçlarını ve tekeri topladık.Gerekli önlemleri aldık.Tamirci çağırdık. Karavanda ki tekerlek rulmanı dağılmış ve tekerlek kopilya ve somundan kurtulmuş yerinden çıkmıştı.Çamurluktan çıkarkende bizi hoplatıp yalpalatmıştı.Burada ki en büyük gerçek şu ;ÇİN malı rulmanlar kullanılmış ve dağılmış.Artık çin malı ürünler canımıza kast ediyor. Anladımki her sene sezonda karavan tekerlekleri ve fren tertibatı kontrolden geçmeli.Bilinçli olmak ve ucuz bir malın nasıl bir tehlike arz ettiği ni sizler ile paylaşmak istedim.Bundan sonra asla çin malı kalitesiz ürün almayacağım.Tabiki ben bu karavanı aldığımda teker bakımını yaptırttım,rulmanlar üstünde idi.Ya daha evvelki sahibi taktırttı yada üretici firma.TÜRKİYEDE bu çinden ithal edilen hiç bir malı almamalı.Türk vatandaşını zor duruma sokmamalı ve korumalı .Tüketiciler ve gezenbilir ailesine arz ederim.SEVGİ ve SAYGILAR..