Cekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tunctufan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,171

herkese merhaba. Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Üye olup sizlerden bilgi almak istedim . Benim de çocukluğumdan beri hayalim karavan. Sonunda almaya karar verdim ama imkanlarım pahalı karavan almaya yetmez, işin gerçeği kullanım kolaylığı açısından büyük karavan istemiyorum. Niewiadov tarzı karavan tam istediği gibi karavan Bu karavanı Aydos karavan firması polonya dan getirtiyor firma ile iletişime geçip fiyat öğrendi ve çok yüksek bi rakam talep etiler 10 bin avro istediler. Yaptığım araştırmada öğrendim ki bu karavan polonya satış fiyatı 21 Lira. Arada çok fark var. Sizlerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba
Bir çadır kapmçısı olarak karavana terfi etme zamanımın geidğiğni düşünerek aranıza katılmaya karar verdim. Ve bir çekme karavan anlamak için arayışa giriştim. Tercihim 5.25 boyutunda bir karavan. Ancak bütçe de kısıtlı maliyet olarak bir fiyat performans karavanı almak istiyorum ancak araştırmalarıma bakınca karavan fiyatları arasında azınmayacak şekilde fiyat farkları gördüm. İlk erba 5,25 karavana baktım 22700+ KDV tl. Sonra saly önerilen karavanlar içinde saly 5.25 karavan için saly ile iletişime geçtim 36000 tl. En son Başoğlu karavandan fiyat istedim oda 5.25 karavan için 42000+ KDV istedi. Bu fiyatlar standart ekstrası olmayan fiyatlar. Sizce aynı ebat karavanlar için bu kadar fiyat farkları normal mi. Yoksa işin içinde başka işlerim var anlayamadım. Görsel olarak 3 markanın karavanlarında birbirine benziyor. Zaten görsel anlamda bu karavanlardan daha kötü görünüşlü karavanda düşünmüyorum. Hemen hemen iki katı fiyat farkları var. Bu duruma bakılırsa erba da karar vereceğim gibi görünüyor. Ne dersiniz.

Sabrınız için teşekkürler ~

Yeni başlayanlar için harika! Size bir başparmak vermeli!