teşekkür ederim öncelikle, peki şöyle bir yaklaşım konusunda fikirlerinizi alayım; 750 kg üzerine çıkmadan ana iskeleti vs inşa ettim diyelim tabi burada yükseklikle alakalı bir düzenleme var mı bilmiyorum. getirdim yerine park ettim. bu süre zarfında herhangi bir yasal düzenlemeye takılmıyorum anladığım kadarıyla. boyutlarıyla alakalı net bir fikrim yok ama şasenin genişliği ve uzunluğunu geçmeyi düşünmüyorum sadece yükseklik konusunda kullanışlı olabilmesi açısından haliyle biraz yüksek olacaktır 4-5 metre arası. Ayrıca, evet aslında kafanda tamamen bir tiny house fikri var. su ve elektiriği kendi üretebilen (yağmur suyunu toplayıp arıtan ve güneş paneli gibi) ve atıklarınıda tekrar kullanan, su filtre sistemi ve biogas gibi. Bu süreçteki tüm deneyimlerimi ve karşılaştığım yasal süreçleri buradan paylaşırım tabi ki. Fakat resmi yerlere sorma hususunda, aracı park edeceğim yerdeki yerel yönetime başvurup olayla alakalı izin var mı yok mu nasıl bir düzenleme var konusunu öğrenme aklıma geliyor. Bunun dışında bu projeyle alakalı yasal gereklilikleri öğrenebileceğim ya da başvurmam gereken resmi kurumlarla alakalı bilgisi olan varsa çok müteşekkür olurum