Sıkıntıların nerdeyse tamamı yerli üretim yapan firmalarda oluyor bizde buradan okuyoruz hep, hemen kullanıcı hatasına sokmak istiyorlar, mantık satana kadar.
Yabancı karavan satıcılarında bu tip sıkıntılar neredeyse hiç yok, fabrika zaten ürünün arkasında duruyor, garantiler tıkır tıkır işliyor ama döviz durumu yüzünden rakamlar uçtu.
Mesela sahibinden de bi Fendt var 192 bin yazıyor, tabii kura göre hergün değişiyor rakam, gidip o karavanı gördüm, içine oturdum yarım saat inceledim, getiren distribütör u Caravan sahipleri 30 yıllık karavancı, egemen ilede tanıştım çok dürüstler ve yardım severler onlarla sohbetlerimde birçok bilmediğim şeyi öğrendim, halende ara ara konuşurum artık karavan olayına girdiğimiz için yollarımız günün birinde o markalar ile de kesişecek,fendt markasının işçilik kalitesi güzel zaten avrupa karavanlarda kalite hep üst seviye ama 192 bin edermi etmez.. Adria biraz daha fiyat olarak uygun. Ama Türkiyede Hobby olsaydı, tartışmasız hooby alırdım. Fiyat + Kalite + işçilik olarak bence rakipsizler.