Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Umarım bu gezi-yazı dizisi buralara gitmek isteyen insanlara benim hissettiğim duyguları hissettirmiştir.Bıkmadan usanmadan hemde forumda ki arkadaşların tam da istediği bir kıvamda sundunuz gezinizi.Olurda 3-5 yıl sonra ya bir daha mı gitsek acaba dediğinizde bir duyuru yaparsanız ve grup olarak gitmeyi düşünürseniz inanıyorum bir çok arkadaş gelecektir arkanızdan.
Bu geziyi tam kadro ailenizle tamamlamanız gezinin değerini sizin düşündüğünüzden çok daha fazla arttırıyor,çocuklarınız bu yaşta böyle bir deneyime sahip olması acaba iler ki yaşamlarında nasıl güzel bir etki yapacağını gerçekten merak ediyorum,şahsen ben ne iş yaparsa yapsın ,çocukların gezgin ruhlu olması hatta hayatını böyle yaşamasını çok isterdim.Bu forumda ki sanırım bir çok kişi karavancı olmasına yada adayı olmasına rağmen bu şekilde bir deneyime sahip olduğunu zannetmiyorum.Eğer çocuk denecek yaşta böyle bir deneyime sahip olunsaydı duygularımızı haz veren bu yaşam şekline nasıl biçim verirdik merak konusu benim için.
Gezi için yola çıkmayı düşünenlere ,çıtayı (eş-çocuk ve çekme karavan bazında) çok yukarılara çektiniz.
Şahsım adına size ve eşinize bize bu keyifli anları yaşattığınız için teşekkür ederim.