Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?
1-araç modeline uygun çeki demiri :ben megan2 sedana bosal marka 600tl kdv dahil
2-yetkili serviste takılması :ben 100tl verdim
3-makine mühendisine proje çizimi: 100-200tl
4-araç muayenesi zamanı yaklaşmışsa daha iyi olur tadilat muaynesi diye normal muayene ücreti ile aynı fiyata
5-araç muayenesi için de geçerli eksoz muayene ücreti
6-şöförler odasından Ek2 belgesi ücreti
7-ruhsat değişim ücreti 2 sayfa değişir :ben2 sayfaya 110 tl verdim
bu arada ben bunları yaptırdım.siz ne maksatla taktırmak istiyorsunuz bilmiyorum ama ben karavan çekmek için yaptırmıştım şu an çekecek karavan arıyorum çekebileceğim karavan 4.00 mt max ağırlık max 750kg bulamıyorum bunu üstünde ehliyet d sınıfı römork çekebilir ibareli olmalı o olsa bile araç max 1015 kgçekebiliyor o da ufak geliyor
önerim karavan için yaptırıyorsan motor karavan al
1-araç modeline uygun çeki demiri :ben megan2 sedana bosal marka 600tl kdv dahil
2-yetkili serviste takılması :ben 100tl verdim
3-makine mühendisine proje çizimi: 100-200tl
4-araç muayenesi zamanı yaklaşmışsa daha iyi olur tadilat muaynesi diye normal muayene ücreti ile aynı fiyata
5-araç muayenesi için de geçerli eksoz muayene ücreti
6-şöförler odasından Ek2 belgesi ücreti
7-ruhsat değişim ücreti 2 sayfa değişir :ben2 sayfaya 110 tl verdim
bu arada ben bunları yaptırdım.siz ne maksatla taktırmak istiyorsunuz bilmiyorum ama ben karavan çekmek için yaptırmıştım şu an çekecek karavan arıyorum çekebileceğim karavan 4.00 mt max ağırlık max 750kg bulamıyorum bunu üstünde ehliyet d sınıfı römork çekebilir ibareli olmalı o olsa bile araç max 1015 kgçekebiliyor o da ufak geliyor
önerim karavan için yaptırıyorsan motor karavan al