yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Umarsan'ın ürettiği bu karavanlar bayram şekeri gibi görünüyorlar. Fiyatına bir şey diyemeyeceğim ancak kullanılan karavan aksesuarları gerçek karavan aksesuarları. Bu durumda bu parayı verir miydim? Bilemem.
Umarsan'ın ürettiği bu karavanlar bayram şekeri gibi görünüyorlar. Fiyatına bir şey diyemeyeceğim ancak kullanılan karavan aksesuarları gerçek karavan aksesuarları. Bu durumda bu parayı verir miydim? Bilemem.
Eklenenler listesine de bir bakmak lazım. B10 su ısıtıcı bile var. Bu haliyle epey dolu bir karavan.
Gerçekten ÇOOOOOOKK.. ama ÇOOOOOOKKKKKK önemli.. BERHUDAR olsunlar...Yedek sigortalar önemli ama.
Bu para verilir şayet verdikte, mutluyuz.Umarsan'ın ürettiği bu karavanlar bayram şekeri gibi görünüyorlar. Fiyatına bir şey diyemeyeceğim ancak kullanılan karavan aksesuarları gerçek karavan aksesuarları. Bu durumda bu parayı verir miydim? Bilemem.
Ne güzel. Güle güle kullanın.Bu para verilir şayet verdikte, mutluyuz.
merhaba, gerçekten kompozit malzeme ile üretilen karavanlarda bu sorun çözüldü mü? Üretici ile konuştugumda öyle demediler. 4-5 tanesi de yılda bir silikonları kontrol etmek gerekiyor. 2 yılda bir komple silikon bakımı gerekiyor dedi. Bir de yolda sürekli esneme yaptıgı için, içinde yürürken bile gacır gucur sesle geliyor karavandan, sıfırında bile. Bilmediğim için soruyorum, gerçekten gözüm kapalı 10 yıl su almayacak bir kompozit karavan yapan üretici var mı ?Bir ilave :
Bu tip sefertası gibi karavanları hiç sevmiyorum.
Karavanlarda su alma sorunu çoktan çözüldü.
Bunun için altı üstü polyester kabuk kullanma gereği yok artık..
Görüntü çok çok sevimsiz geliyor bana..