TSE yi aradım O1 olması gerk dediler tanıdık trafik polislerine de sordum belge olmalı ama bu cok uygulanan bakılan bir belge değil dediler. Yarın öbür gün ne olur bilemedim
O1 olmazsa ve kazaya karışırsanız sıkıntı olabilir. Bunun dışında sıkıntı olmuyor şu an için. Kazaya karışırsanız sigorta şirketiyle sorun yaşayabilirsiniz.
Bu sekilde kapalı hali küçük olup kamp alanında açılarak genişleyen karavan-çadır melezi araçlar benim de ilgimi çekmiştir hep. Arkamda devasa bir karavanla (büyük çoğunluğu hava boşluğu ) dolaşma fikri benim icin ters.
Benim aklımdaki ve nasip olursa yapmayı düşündüğüm proje ise "anti shanty" şeklinde YouTube da aradığınızda çıkıyor. Normalde tavanı alçak ama açılarak çatı şeklinde yükseliyor.
O1 olmazsa ve kazaya karışırsanız sıkıntı olabilir. Bunun dışında sıkıntı olmuyor şu an için. Kazaya karışırsanız sigorta şirketiyle sorun yaşayabilirsiniz.
Beni Rhino Glass - Karavan Cam firmasından Melih olarak tanırsınız,
Ben bu şekilde bir prototip üretmeye başladım aracınızın arkasında kolayca çekebileceğiniz.
2 adet çift kişilik yatağı olan, klimalı, webastolu, sıcak su sistemi ve banyo - tuvaleti olan
yaklaşık 524 kilo ağırlığında 25m3 yaşam alanlı
yurtdışındaki bir modeli Türk adetlerine göre uyarladım tanırsınız muhtemelen modeli. resmini paylaşıyorum.