Çeki Aracı Tavsiyesi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan csukayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,775
Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi?

Tifa' Alıntı:
Sayın ugureralp Kuddusi kurbanzade ve karavanı başlıklı linki incelerseniz çok yüksek motor hacimlerine ihtiyaç duymadan da karavan çekebileceğinizi görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54893.0

Karavan çekme olayını çok ta gözünüzde büyütmeyin, yoksa 1600 cc az, 1800 cc olsun benzinli olmaz dizel olsun derken karavan hayaliniz daha başlamadan biter.
Sayın doğan124'ün yazıları da sizin için iyi bir başvuru kaynağı olabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42120.0

Sayın Tifa arkadaşımın da dediği gibi "karavan hayali" bir şeylere bağlı olmamalı. Her araca uygun bir karavan mutlaka vardır.

Etiketler
Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi?

slm lar,
Ben 2010 yılında 5,25 avrupa çekme karavan alıp tadlattan geçirdim..
aracım 1.6 lpg li pengeot 307 otomatik.. Geçen sene Konya-Kemer Çıralı arasında 2 sefer gidip geldim.. sorun yaşamadım..
rampalarda bayağı vites düştüm.. Yakıt olarak 2 ye katladım o kadar :smiley: ....
yükleme kurallarına uyarsanız sürüş konforunda sorun olmuyor..
Ama karavan büyük ve ağır olunca insan tedirgin olmuyor değil..
en kısa zamanda FORD Connect almayı düşünmüyorum.
Geçen sene tatile giderken Dacıa ile karavan bir arkadaşla karşılaşmıştım karavanı 4.5 Mt. idi. Benden Bayağı hızlı ve seriydi :smiley:))
Karavan Çekmek o kadar zor ve zahmetli değil arkadaşlar..
aslında pek çok yönden keyifli diyebilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri