Çay, Kahve Ne Alırsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,502
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,218

Çay, Kahve Ne alırsınız?

• Kullanılan toplam oy
    125

Etiketler

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız?

buyrun efendim, kahveniz ;)

e82d763c2d0bcbcacf26df83d535a90f.jpg

dün çay istemiştim gelmedi kalkıp kendimde yapmadım ne olucak benim bu çaysızlığım

gene iş başa düştü ;D hep böyle oluyor gitmişken sizede bişey ler yapayım mı tost çay vs ::smiley:

çok feminist gördüm sizi erkekler bişey beceremez diye düşensenizde ben size bi kahve yolluyorum[attachment=1]

kahve14sz.jpg

internet sağolsun :D yine de çok teşekkür ediyorum. feministliğe gelince, yok öle bişey :D iki gündür çay çay çay diyen ve kalkıp kendine bir çay bile yapamayan sizdiniz, hatırlatırım :D :D :D

MAHÇUP OLDUM :-\ ben bu çayı içerim ::smiley: hem ince belli bardakta hemde rengi güzel elinize sağlık diyorum ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR