Çavuşbaşı-Polonez-Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (2 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,443

Etiketler

Ynt: 2 Ağustos Çavuşbaşı - Polonez - Kilimli Gece Yarısı Operasyonu

ben çekmedim resim ani bi kararla yola çıktıgımız için alamadım foğraf makinasını yanıma

Geldim Uğuır abi; işler için 1 günlüğüne İzmir' e gittim. Hiç kaytarır mıyım be yaa :smiley: :smiley: Yarın cumartesi :D :D :D

Gerçekten muhteşem bir gece idi. Özellikle, yaklaşık 6 saatte geçilebilen 2.9Km uzunluğundaki etap, tam bir 'delikanlı' etabıydı. Ve delikanlı etabında tüm araçlar başarıyla finiş gördü. Her ne kadar vinçlenmeyen tek araç Faruk pilotajındaki XJ de olsa, önemli olan ekip ruhu ile etabın finişini görebilmek. Kimi zaman yolun ( hangi yolsa ) iki tarafındaki ağaçlara mecburen ( tek çare ) bir kaç cm mesafe ile yanlayarak geçilmesi, kimi zamansa su birikintilerinde araçları çamura yaslayarak geçilmesi, yaşanan yorgunluğu keyfe dönüştürdü.
HARİKAYDI !

Hakanım; kardeşim, sana sonuna kadar katılıyorum. Her ne kadar arabasız da katılmış olsam, serkanın içi pis arabasında da olmak müthişti... Sizleri seviyorum :D :D :D

Sen daha şanslıydın Korhan... Hem etaptataki zorluğa şahit oldun, hem de Sevgili Serkan'ın aracının içindeki zorlu etabı başarıyla tamamladın :smiley:

hiç sorma hakanım; hani diyoduk ya aracın olmadan üstünü başını nasıl bu kadar batırdın diye; valla da billa da range in içi en az etap kadar zorluydu :D :D :D

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum..Dün saat 2 ye kadar upload yapmadı...Gündüz işe hiç gidemedim .Yüksel sayesinde 2 sefer Avrupa yakasına gittik geldik..Ama hayırlı bir iş için gittik
GELİNİ ALDIK GELDİK ... XJ....
Yüksele tekrar hayırlı olsun diyorum.Allah kaza bela vermesin...

Resimleri akşam zorda olsa indirmeye çalışıyorum..Ama bir bilen varsa söylesin..Photobucket te problem mi var ?Hiç böylr olmamıştı..Tadımız yarım kaldı...

Bir sorun yok gibi abi. Ama, biz resimlerden çok seni merak ettik, hiç görünmeyince.

Teşekkür ederim hakan cım..Mustafa abi aradı..gündüz yoktum..Mustafa abi akşam arayıncada teli araçta unutmuştum..Samimi bir arkadaşımın babası vefat edince başsağlığına gittim..

Ama upload meselesi canımı sıktı ..şu an 1 adet deniyorum ve bekliyor..Gezinin tatını kaçırdımve sinirliyim :(
56 kb lık bir resim inmez mi yahu...

bazen oluyor bu durum uğur abi canını sıkma senden değil sistemden kaynaklanan bir hata bende 1 resmi 2 günde indirebilmiştim sinir olmuştum
saygılar

off-road zehirinden sonra birde american zehiri aldık iyimi.Yüksel arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin bol çamurlu etaplar diliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR