Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,390
Selam arkadaşlar,

uzun zamandır hayalini kurduğum off road merakıyla ben de geçen ay bir forester turbo aldım, şimdi sıra hafif arazi kabiliyetlerini deneyebileceğim ama aracı kırmadan geziyi bitirebileceğim parkurlara geldi :smiley:

Sanırım haziran sonlarına doğru bende fırsat bulup gezilere çıkabileceğim. ( sizin için uygun olursa katılmak isterim :smiley: ) Ümraniye'deyim, o yüzden çavuşbaşı, ömerli kayışdağı gibi parkurlar sanırım mesafe bakımından ilk başlarda benim için daha uygun görünüyor.

bu arada çok güzel bi gezi olmuş :smiley:

fotoğraflar için teşekkürler,

Etiketler
burakyeroz' Alıntı:
Selam arkadaşlar,

uzun zamandır hayalini kurduğum off road merakıyla ben de geçen ay bir forester turbo aldım, şimdi sıra hafif arazi kabiliyetlerini deneyebileceğim ama aracı kırmadan geziyi bitirebileceğim parkurlara geldi :smiley:

Sanırım haziran sonlarına doğru bende fırsat bulup gezilere çıkabileceğim. ( sizin için uygun olursa katılmak isterim :smiley: ) Ümraniye'deyim, o yüzden çavuşbaşı, ömerli kayışdağı gibi parkurlar sanırım mesafe bakımından ilk başlarda benim için daha uygun görünüyor.

bu arada çok güzel bi gezi olmuş :smiley:

fotoğraflar için teşekkürler,

Daha önceki gezilerimize Hüseyin arkadaşımız Forester ile geçen yıl katılmıştı.
Yukarıda resmini gördüğünüz parkurlara bizimle sorunsuzca kuru havada gezdi.
Alcak olması nedeniyle ormandaki ağaç dalları v.s alt koruma ve tamponu çatlattı.
Eski gezi resimlerimize bakarsanız sanırım 7-8 kasım tarihli olanlardan biri ne kadar yetenekli bir araç olduğunu görürsünüz.
Fakat şu an gezdiğimiz parkurlar daha sert sizin araçla takılmadan kırmadan geçmemiz zor biraz :smiley:

serkan kardeşim hayırlı akşamlar.bügün istanbul dışında olduğum için şimdi fırsat bulup siteye girebildim. öncelikle dünkü gezi için teşekkur ederim.tam kafamdaki gibi çok ağır değil çokta hafif olmayan bir gezi oldu. en azından ne muhafazam nede tamponum çatladı ;D fakat son parkur hakikatten dehşetti tam benim kalemimdi. gerçi benim gakkonun pek hoşuna gitmedi ama şoktan çıkınca bir daha gidelim diye yalvardı ;D herneyse daha fazla uzatmadan fotoları yorum yapmadan yüklüyorum

IMG_0755.JPG

IMG_0756.JPG

IMG_0757.JPG

IMG_0758.JPG

Ahmet abi bi daha oraya gece girmem ben :smiley: gerci gunduz gunluk guneslik havada bile orasi aksam ustu gibi karanliktir.
Gakko hakli yani, ilk size korna calip orman yoluna girdigimde zaten inanamadim dogru yola girdigime. Yok yanlis girdik aha yol simdi bitecek burasi yol olamaz diye dusunsemde ilerledim :smiley: isin kotusu donmeyede yer yok geri geri cik isin yoksa :smiley:
Gakkoyu al yine gireriz ama gunduz bu defa :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Ahmet abi bi daha oraya gece girmem ben :smiley: gerci gunduz gunluk guneslik havada bile orasi aksam ustu gibi karanliktir.
Gakko hakli yani, ilk size korna calip orman yoluna girdigimde zaten inanamadim dogru yola girdigime. Yok yanlis girdik aha yol simdi bitecek burasi yol olamaz diye dusunsemde ilerledim :smiley: isin kotusu donmeyede yer yok geri geri cik isin yoksa :smiley:
Gakkoyu al yine gireriz ama gunduz bu defa :smiley:
serkan kardeşim sen benleyken keyfine bak biliyorsun hızarım bile var ormanı yararım yinede geçerim ;D nede olsa mesleğim ağaçlar :smiley: önemli olan gakko heycanlanıpta panik yapmasın ;D

IMG_0771.JPG

IMG_0774.JPG

IMG_0776.JPG

IMG_0777.JPG

IMG_0784.JPG

serkan bizim gakko nasıl becermişse en az on fotoyu çekerken heba etmiş.makıneyı kendi sallanırken sabit tutacağına kendi sabit durup makineyi sallamış ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR