Ynt: Çatalca Üzerinden Karadeniz Çıkartması - Ormanlı Gezimiz (23 Ocak 2011)
selamlar Herkese
Güzel kareler var katılımcılarda cok sıkı dostlar
sanırım cok guzel 1 gezi olmuş.
O gün Başıma Gelen tesrlikleri anlatmak istedim ve neden gelemediği anlatmak istedim.
Hafta içi deniz le telefonlarda görüşülüp planlar yapıldı
Cumartesi yaklaşık 250 km yol yapılacağı için 1 arkadaşın tamir atölyesinde yattım cj nin altına. Sadece bakım amaçlı
Motor takozunun değişelim dedik . Kartelden kriko vurmak zorunda kalınca kartel delindi.
Oraya kaynak yapalım derken fren hortumuna sıçtayan kıvılcım freni patlattı. onu halletim
Gevşeyen ve düşen vidaları tamamladık ve sıktık.
O sırada cemil abiyi aradım geziye davet ettim oda geleceğini soledi ve ekledi "senin lastikler cok iyi değil bende boşta 1 takım var istersen onu tak."
hemen makascıya gidildi araç yükseltildi. Lastikler daha dişli olduğundan çamurluklara sürtmesini istemedim.
Sonra su geçişleri için sprey sıktık disbüretöre.
Yarın buluşmak için vedalaştık marşa bastık 1 gümleme sesi çevreden tüp patlaması sananlar geldi.
LPG kullanan cj kullanıcıları bilir nadirde olsa hava filitresi arada patlatır o sandık onemsemedik.
sonra feyzi makarasının kırıldığını anladık
gece saat 10 hemen apo dayı operasyonu feyzi makarasını aldık geldik taktık araç çalıştı
ama 1 gürültü sanki 12 silindir çalışıyor. Sebeb mi o tüp patlaması sanılan gümleme
EKSOZ YARILMIŞ. TABİİ BİZDE GÜLMEKTEN YARILDIK
resim ekledim yoRyorumlarınız denir????