Casio Saat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çakma Rambo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,169

Çakma Rambo

Yeni Üye
Yer
izmir
ben casio saat almayı planlıyorum protect veya sea petfinder iki model seçtim
biri prg 40 3v diyeri sgw 100b 3v ve bunlar çoğu sitelerde bulunuyor ben manisa akhisardayım internetten alıcam hangi site güvenilir hiç bi fikrim yok vede hangi site orjinel satıyo onuda bilmiyorum vede orjinali nasıl oluyo onuda bilmiyorum :D lütfen bi yardımcı olurmusunuz

Etiketler
Ynt: Casio Saat

Merhabalar. Genel bir uygulama olarak konusunda markalaşmış ve bilinen sitelerden alışveriş yapmanız hem ürününüzün teslimi hem de satış sonrası olası sorunlarda sizinle ilgilenmeleri açısından iyi olur.

peki hangi modeli tavsiye edersiniz ben dağa falan tırmanamıyorum sadece hayatı idamelere gidemiliyorum bide oryantring takımına girdim bu işlerime yarıcak hangi modal daha iyi
prg 40 mı yoksa sgw 100b 3v

url

Victorinox - ST-5000 Pathfinder

Bir inceleyin derim :
http://www.victorinoxswissarmy.com/index.cfm?page=464&lang=E&cnt_prm=ANY

sgw 100b 3v si olan hocalarım bande bu saati düşünüyorum saati bilen hocalarım yorumlarını sakınmazlar inşallah:smiley:

Orjinalini anlamanız için aynı modelin fotoğrafları ile saatin kendisini karşılaştırın. Eğer aynı saat ise orjinaldir. Kısaca bu tür markaların sahtesi yoktur. Sadece başka marka ve model saat üzerine bazı üllkelerde casio yazıp satıyor olabilirler ama eğer sorunuz örneğin casio prg 40 3v nin hangisi orjinaldir anlamında ise? Cevap hepsi orjinaldir. Aynı özellikleri taşıyan saatin sahtesi yapılmaz maliyeti yüksek olur.

Casio AW-82D türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler

CASİO marka saatlerin TÜRKÇE klavuza ihtiyacı olan arkadaşlar saatlerinin model numaralarını içeren bir mail atarlarsa aşağıdaki adrese klavuz onlara mail olarak yollanır bu iki mail adreside ithalatçı firmaların adresleri.

örn: prg-130 saatin model numarası 3315 katalog numarasıdır. bu iki bilgide saatin arka kapagında mevcut.

ersa@ersa.com.tr
karpa@karpa.com.tr

casıo marka satler ıcın kullanım kılavuzu arıyan arkadaslar su lıke baksın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1995.0 . ben prg 80l 2vdr kullanıyorum ve memnunum gunes enerjılı modellerını tavsıye edıyorum dıgerlerınde pıl deısımı sonrası contada sızdırmazlık sorunu olustıgunu forumdakı arkadaslar yazmıslar forumda aratırsanız casıo sattlerle ılgılı bayaa bılgı paylasmıs arkadaslar .gıttıgıdıyor gıbı sıtelerden ucuza temın edebılmenız mumkun fakat satıs sonrası destek ve ıade garantı kosulları dusunulurse hepsı burada vs yada dırek casıo yetkılı yerlerınden almanızı tavsıyeedıyorum 50 yuz fazla olsun saglam olsun ......nereden alırsanız alın onceden tel vs ırtıbatı saglayın cunku bunlar hatırı sayılır fıyatlı urunler ve cok sık degıstırılen seyler deıl aklınızdakı tum soruları satıcıya sorun derım

bırde bunların sahtelerı olmadıgını arkadaslar belırtmıs evet sahtelerı yok fakat uretım yerı cın olanları var yıne casıo markası fakat cınde uretılıyor ucuz ıscılık vs gıbı sebeplerle bırcok fırma artık cınde urettırıyor urunlerını casıonunda bır kac modelı cınde uretılıyor fakat bıldıım kadarıyla prg serısı cıne verılmedı japonyada uretılıyor yınede sız satın almadan once uretım yerının japon oldugunu teyıt ettırın derım

http://www.alisveris.com/Client/index.aspx bu sıteyı tafsıye ederım ben aldım hata beyenmedım tyeştıler 2 gune kargo edıyolar fıyatlar uygun çok araştırdım en uygun modele gelınce o senın zefkın ama ben PRG-40T-7V CASIO aldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR