Deep' Alıntı:20D de 9 kareye ayırıyormuydu vizörü Nikondaki gibi?
sony'de durum çok farklı. sony distributorluk vermiyor, yetkili satıcı olma hakkı veriyor ve her yetkili satıcı kendi garantisini kendi vermek zorunda. yani aldığınız bir sony ürünün yetkili satıcısı kepenkleri kapatıp giderse, ürün elinizde patlar. bu nedenle sony alırken sağlam bir firmadan almakta fayda var.Deep' Alıntı:evet, uluslararası garanti Turkiye'de kabul görmüyor genelde
mesela Sony'nin listesinde ülkemiz yok, her firmanın garanti listeleri var, uluslarası garantiye sahip bir ürün satın alırken bu listeyi mutlaka isteyin! yoksa boşuna ekstra para ödemiş olursunuz!
700$ da 20D kit için gerçekten dehşet bir fiyatmış
ben her zaman derim "fotoğraf makinesi nikondur"seyyahasan' Alıntı:Mert Paşam senle daha önce 20D ile ilgili konuşmuştuk dün bir arkadaşımda vardı bu makine şöyle bir göz gezdirdim.
Öncelikle senin soruna cevap bu makinede Nikon daki gibi ayrım/kadrajlama çizgileri yok. Vizörde sadece netleme noktalarını görebiliyorsun. Makine özellikleri oldukça güzel. Ama benim gibi Nikon'a alışmış biri için makineye dokunduğumda beni pek tetiklediğini söyleyemem. Bide bu makinede senin rebel'den farklı olarak diyafram ayarlarını displayin yanında bulunan döner bir tuş ile yapıyorsun fakat bizim Nikondaki gibi öyle ele ergonomik olarak oturmuyor, elin pozisyonuna göre biraz aşağıda. Tek elle makineyi kumanda etmek biraz zor. Makineyi stüdyoda kullanıyor arkadaş sonuçları filan oldukça iyi. Genel bir değerlendirme olarak iyi bir makine...