Çankırı link Çalışması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKSAKAL92 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,947

AKSAKAL92

ÇANKIRI
Mesajlar
89
Tepkime Puanı
1
Yer
Çankırı
Çankırı Kalesine Çankırı Radyo Amatörleri Derneği ve amatör adayı arkadaşlarla birlikte link çalışması yapıldı. çok rüzgarlı olan hatta bir ara dolu yağdığı gün bütün hava şartlarına rağmen yeni antenler yerlerine takıldı gerekli denemeler yapıldı. Ankara ile görüşme sağlandı. Ancak ankaranın dönüşünde sıkıntı olduğu tespit edildi. Çalışmaya katılan herkese ve en başta beni bu işe heveslendiren bu yaştan sonra merak uğruna sınava girmeme ikna eden hasan ta6ha hasan beye teşekkürler.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1


1 8


1 11


1 18


1 4
 

Etiketler
Ynt: Çankırı link Çalışması

Ali iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Senide aramızda görmekten inanılmaz bir mutluluk yaşıyorum.
Çankırı da ki Amatör telsizciliğin senin ve diğer hevesli arkadaşlar sayesinde farklı noktalara kadar çıkacağını ümit ediyorum.

TA6HA 73's

Kod:
HER ŞEY YOK OLSA BİLE AMATÖR RADYO ...
 



Ynt: Çankırı link Çalışması



TA6KT(ÇANKIRI KULÜP)ADINA BİZLERDE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.
 




Ynt: Çankırı link Çalışması

Çankırı İlimizde Radyo Amatörlüğüne gönül veren ve doğa şartlarına meydan okuyarak güzel çalışmalar yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. TA 2 VE M.Ercan Süzer T.R.A.C Ankara Şb. Bşk.
 

Ynt: Çankırı link Çalışması

Bu çalışmayı yaptığımız günlerde sadece lisanslı telsizcilere tabiri caizse yancılık yapıyordum. Dün ankarada yapılan sınavı kazandım A sınıfı alıyorum. hele cihaz da gelsin de hakkını vereceğim işallah...
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,492
Mesajlar
1,518,799
Kayıtlı Üye Sayımız
172,154
Kaydolan Son Üyemiz
1karus

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst