Çanakkale Off-road Ekibimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HSARGIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,796
Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz

mrdnmz' Alıntı:
Çanakkale de aktif olunmamasının sebebini gerçekten çok merak ediyorum. İlginç.

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

Çanakkale grubu gerçekten çok aktif. Ben grubun ( Yolsuzlar ) son üyesiyim. Aracım yeni yeni son halini aldı. Standartta 2 haftada 1 organizasyon düzenliyoruz fakat son 4 haftadır sürekli arazideyiz. Artık gezilerimiz eğitim ağırlıklı olacak ve kendi içimizde oluşturduğumuz dinamiklerle gelişmeye devam edeceğimize inanıyorum.

Nurettin YÜCEL

Son yolsuz :smiley:

Etiketler

Hayırlı olsun aracınız.
Biz araçsız olsalarda çamura batmayı, yatmayı sevenleri de unutmayın. ;)

Aslında ekip yanlarında misafir getirmediği zaman buradan kontejyan bildirip disaridan araçsız olanlarinda katilimi sağlanabilir. Buda benim farecik :smiley:

IMG_20140313_175432.jpg

Olabilir ben ve eşim dahil olmak isteriz :smiley:
Gerçi arkadaş ile konuştuğumuzda (otopazarında girişte galerisi olan, cherokee kullanıcısı; gezerken cherokeeyi görüp yanına gidince konuşmuştuk isim sormamışız kusura bakmasın) herşey anlık oluyor bir telefonla çıkıyoruz genelde demişti.
Olay spontane geliştiği için zor olabilir belki ama olursa güzel olur. ;D
Bu arada aracınızı şehir içinde görüyordum, aleti sadece asfaltta kullanmıyor olmanıza sevindim. ;)

Hasan abiden bahsediyorsunuz. Artik genelde hafta içinden programi belirliyoruz. Araci standart halde aldim ve bu işi bilen abilerim sayesinde topladim. Şehirde hava atmak için değil, arazide çamur atmak için toplandı ;) bende esimle beraber diliyorum. Bazen kizimizida yanimiza aliyoruz. Yalniz gitme durumum olursa birlikte gidebiliriz. Buda çamurda debelenmis halimiz

IMG_20140309_140210.jpg

Defender düşünüyoruz biz ama bakalım kısmet her an herşey olabilir.
Teklif için teşekkür ederim eşimde en az benim kadar doğa tutkunu sen evde otur ben gidiyorum dersem mazallah ;D

Facebook ta Gezenbilir Offroad Grubu na üye olursaniz orada çeşitli ilanlar var. Arada oradanda organizasyonlar hakkında bilgi veriyoruz. Sizinde bir araç alma zamaniniz gelmiş anlaşılan. Eşlerde bu konuya istekli olunca sorun olmuyor.

Gezenbilir grubundaydım ama offroad grubuna bakmak aklıma gelmemiş demek ki artık oradan da takipteyim. :smiley:
Evet artık zamanı geldi hatta çoktan geldi ama bakalım kısmetimizi bekliyoruz diyelim ;)

Orada defender ilanida var sanirim. Alında sizleride görelim aramizda.

Emre, buradaki arkadaşlar hadi gidiyoruz diye çıkanlar.
Bir kaçını tanıyorum iyi arkadaşlar.
Bu arada bende sanırım pazartesi arabayı veriyorum, Fronti var 92 TD manuel, ucuz mazot yakar sanırım onu alabilirim şimdilik ne dersin.
Kendine iyi bak.

İstanbul'dan, Hudoff Off Road Club olarak bu yaz bir şehitlik gezisi yapmak isteriz, hazır gelmişken de bir buluşma ayarlayalım arkadaşlar. Tanışmış oluruz. :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99028.610

Onur bey ekibimizden bir üye Defenderini satmayı planlıyor. İlgilenirseniz gorusturebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR