Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melihbozkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 121,384
Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi?

Detayli bilgilendirme icin tesekkur ederiz. Araciniz benim gordugum verilere gore gayet normal yakiyor. TCI araclar 9-10 Litre, CRDI araclar genelde 7-8 litre yakiyor uzun yolda.

Sizinde dediginiz gibi cok yakiyor denmesi aslinda dusuk butceli vatandas icin buyuk avantaj.

Etiketler

benim aracım 2006 model crdi minibüs en son depoyu ful edip 268 km şehiriçi ve dışı karışık yapıp tekrar fulledim 89 tl ye doldu depom yani aracım km de 33 kuruş yakıyor bence 2 tonluk bir araç için makul bir sarfiyat.

Araciniz olcukca temiz ve diri gorunuyor. Masallah guzel gunlerde kullanin. Bu arada yakit oldukca makul. Yani diger minibuslerden ne az ne fazla.

Ya Melih tik sahibi oldum,Starex görünce arkası iki kapılımı diye bakma tik i,geçen giderken eşime söyledim bak arkası iki kapılı ,oda eee dedi ,anlattım ama sora kendi kendime ne diyorum ben diyede düşündüm.

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Gecmis olsun. Ben cift kapili pek gormedim. Tek tuk goruyorum. Size is icin gerekli ama diger turlu yukari acilan kapak surekli kamp amacli kullanacaklar icin daha yarayisli cunku bir perde asip icinde dus alinabilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Yukarı doğru açılan arka bagaj kapaklarının kamp esnasında başka faydaları da var. Açıp güneşlik gibi kullanılabiliyor. İçeri güneş vurmuyor. Yağmurlu havalarda aracı havalandırmak için bu kapak açılabiliyor. Aracın içine yağmur suyu girmiyor. Altında durulup tente gibi kullanılabiliyor. Ben T3 üm de devamlı kullanıyordum. Şimdi ki T4 çift kanat. Yağmurda ve güneşte açamıyorum.