Camper - Karavan Yapımında Bu Çözüm Hakkındaki Görüşleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,549
Ynt: Camper - Karavan Yapımında Bu Çözüm Hakkındaki Görüşleriniz?

Merhaba Ömer bey,

İsim babası fsirin bey olsa da onu dizayn edip ve resimlerden anladığım kadarıyla hazır bir çadırı monte etmek suretiyle bana göre çok başarılı bir çalışma yapan sizsiniz. Mutfakta güzel bir örnek olmuş.

Ben diğer yazılarımda da belirttiğim gibi İveco-Otokar M23 Midibüsü karavan olarak dizayn ederek, mutfak bölümünüde yukarıdaki örneklerden uygun olan birini dışarıya monte etmeyi planlıyorum. Emekli olduktan sonra karavanda yaşamak istiyorum. O bakımdan iç bölüm ne kadar büyük olursa o kadar rahat edeceğimi düşünüyorum.

Hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi umuduyla...

Ahmet

yeni aldığım t3 ün iç tasarımını düşünürken ,içerdeki mutfağın aynı zamanda dışarı acılarak orda kulanılabilmesi için cok kagfa yordum. biriki formulde buldum.ama bunun için mutfağın kapı tarafında bir yere yapılması gerekiyordu. buda t3 namı diger küheylanın içini daraltacağı için şimdilik kapı karşısına koymaya karar verdim. ama her an değişiklik yapabilirim :smiley: zira yazın mutfağın dışarıda olması cok hoş oluyor. bir senedir bunun zevkini çadırwanda fazlasıyla yaşadım.

Ömer bey,

Alttaki linkteki videoların sizin küheylanın mutfak tasarımına katkısı olur diye düşünüyorum.

http://www.aussieswag.com.au/6.html

Ayrıca bu üreticinin tüm tasarımları çok yaratıcı ve kullanışlı diğer bölümlerde ilginizi çekecektir.

evet cok ilginç tasarımlar var. tşk ederim. en hoşuma gidende güneş enerjisi :smiley:

ahmet abi tasarım fotoğrafları benımde düsündüğüm halen hayal aşamasında olan camperim için muazzam ışıklar yaktı kafamda çok teşekkür ederim[serdar koç . ankara]

Merhaba, Güneş enerjisi ile ilgili gezen bilirin diğer bir bölümünde Bodrumdaki bir firmanın tanıtımı var. Dün ben kendileri ile telefon ile görüştüm. Bir Camper için maliyet ne olabilir diye. İlk etapta 2000-3000 euro gibi bir maliyet çıktı. Ben Bütçemin bun kaldıramayacağını söyledim. 1000 euroya kadar bir sitem çıkartabileceklerini söylediler ve hazırladıklarında beni arayacaklar. Aldığım sonucu size buradan bildiririm.
Ahmet Arı

Sevgili Serdar,

Kafanda çakan muazzam ısıklar, hayalindeki camperi hayata geçirirken yollarını aydınlatsın.

Başarı dileklerimle...

Ahmet

Ahmet bey,

Vereceğiniz bilgileri merakla bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri