sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
güzel bir mini camper çıkacak ortaya kolay gelsin
mayıstosböce' Alıntı:Ben arka tarafın dışarı açılmasın da çok fayda gördüm,özellikle uzun yapıldığında,bende ki 50 cm den fazla dışarı çıkıyordu.yemeği de dışarda yapabiliyorsunuz ama iyi hesap yapın ben yüksek yaptığım için içerde oturmak keyifli olmuyordu.
orsaalabanda' Alıntı:Kolay gelsin.. Ortaya her ne çıkarsa çıksın size çok güzel fırsatlar, yeni açılımlar sunacağından emin olabilirsiniz. Kangoo aracımızla çok uzun süre gezmedik ama bizim için çok önemli fırsatlar yarattı. Onunla gezerken, içinde yatarken çok eğlendik.
Yemek, mutfak düzeneği kuracaksanız en ciddi sıkıntınız bu işleri aracın dışına taşarak yapacak olmanızdır. Ocak, mutfak malzemeleri aracın içinde kalsa bile bunları kullanmak ve yemek pişirmek ya da yemek için kendiniz dışarıda olacaksınız. Yağışlı havalarda bu en ciddi sorunumuz olmuştu. Yalnızca uyumak için kullanacaksanız zaten hiç sorun yok. Bizimkinde porta-potti bile vardı.
Yağışlı havada içeride kapalı kaldığınızda yatak altında kalacak malzemelere içeriden kolayca ulaşılabilecek bir dizayn öneririm.
Küçük bir ipucu da şu olabilir; Yatağın illa ki tam boyunuz uzunluğunda olması gerekmiyor. Ayaklar, bacaklar yataktan dışarı taşsa bile rahatça uyursunuz. Diz kıvrımının biraz altına kadar uzasın yeter. Buradan elde edilecek boşluğa yatak açıkken kolayca ulaşmanız gereken fazla uyku tulumu, mont, ıvır zıvır bir sürü malzeme koyabilirsiniz. Yatağın kısa olması çok rahatsız ederse ayaklarınızı bu malzemeler üzerine uzatırsınız. Zaten bu bölge yatarken sürekli dolu oluyor Porta-pottiyi biz ancak bu şekilde sığdırabilmiştik. Kapağının üzerine bagaj çadırımı falan serip ayaklarımı da onun üzerine uzatıyordum. Porta potti düşünüyorsanız kullanımı da bu şekilde çok pratik. Yatak tahtalarını kaldırıp altından tuvalete ulaşıp işinizi görmek çok zor olsa gerek.
st' Alıntı:kolay gelsin güzel bir proje
benim bir önerim olacak bagaj kapağı yukarı aclılıyor bunun avantajını kullanarak örnek resimlerde mutfak kısmını dışarı çekmeli raylar ile yapmışlar acaba aynı şekilde oturmak için masa ve oturak yapılamazmı?