Çamlıyayla - Baştepe Tanışma ve Off-Road Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,611
Ynt: Çamlıyayla - Baştepe Tanışma ve Off-Road Gezisi (12 Nisan 2009)

bull' Alıntı:
sami krem cj 8 çok sıkı duruyor sahibi güle güle binsin yalnız lastik ölçüsünü merak ettim ???

Tarık abi gerçekten sıkı bir araç.350 V8,700r4 şanzıman ,ön-arka ARB kilit,,warn AMC 20 full floating kit ,.motor 260 hp civarlarında, lastikler 35x12.5R15 Goodyear mtr

Etiketler

CJ7V8' Alıntı:
Tarık abi gerçekten sıkı bir araç.350 V8,700r4 şanzıman ,ön-arka ARB kilit,,warn AMC 20 full floating kit ,.motor 260 hp civarlarında, lastikler 35x12.5R15 Goodyear mtr

Sami şiir gibi yazmışsın eyvallah tr deki en sıkı makina da diyebiliriz ;D ;D

manzara mütiş , çok keyifli gözüküyor paylaşım için teşekkürler.

manzara,araçlar,YEMEKLER çok güzel görünüyor...:D :D

paylaşım için tekkürler gerçekten kışa veda olmuş

muhteşem bir gezi muhteşem manzara ve fotoğraflar....birlikteliğinizi de kutluyorum.... adana mersin ekibine emekleri için teşekkürler....

Bütün fotolar çok güzel, güzel bir hafta sonu olmuş, özellikle yemek yediğiniz yer muhteşem görünüyor, gökyüzüne balkon kurmuş gibisiniz.Paylaşım için teşekkürler.

Arkadaşlar işim nedeniyle aranızda olamadım ama çok şeyleri kaçırmışım fotolara bakarak bunu daha iyi anlıyorum inşaallah daha sonraki gezilerde buluşmak üzere tüm ekibe selamlar

Arkadaşlar işim nedeniyle aranızda olamadım ama çok şeyleri kaçırmışım fotolara bakarak bunu daha iyi anlıyorum inşaallah daha sonraki gezilerde buluşmak üzere tüm ekibe selamlar

Çok güzel fotoğraflar, keyifli ve mücadele dolu bir gezi olmuş, keyifle okudum ve izledim, paylaşım için teşekkürler elinize, emeğinize sağlık.

sami resimler süper birazdan bendekileride eklicem

Sami abim gerekli açıklamayı yapmış ellerine sağlık ve bendeki resimleri yüklemeye başlıyorum.Bu arada gezmizde çamlıyayla belediye başkanı ve sebil belediye başkanlarınında aramızda olmaları ve bu spora önem verip bizi yeni etkinliklere davet ettikleri için ayrıca saygılarımı sunarım.

DSCF1725.jpg

DSCF1726.jpg

DSCF1727.jpg

DSCF1728.jpg

DSCF1736.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR