Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yahu hakancım; bu arabanın benim olduğuna emin misin? birazcık çamurlanmış sanırım daha boyası yeni bu arabanın beee Benim için de çok güzeldi. Aranıza geç katıldım ama değdi doğrusu.. Hele tek başıma camel girişinde arabanın arka sağ tekerini yerden 1 metre havalandırdığımda orada olmalıydınız.. aha dedim bu sefer mobydick yan yattı... Önünde focus çekmeye çalışırken görmeliydiniz... çok komikti çoook..pınar hanım; o arabanın yıkandıktan sonra altında biriken çamur öbeklerini görmeliydiniz...adam vidanjör çağıracam be deyip 40 milyonumu aldı
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim bana gene çok güzel bir gün yaşattınız .
bu arada korhan abi gerçekten adamın suratını herkezin görmesini isterdim vidanjör çağıracağımderken
çok güzel bir geziydi hakanım fotoğraflar harika ellerine sağlık katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.kazasız belasız daha güzel gezilerde görüşmek üzere.
Çok güzel eğlenmişsiniz..Tebrikler...İşte hard Off_Road bu ;D ...Patlıcanlar gözümden kaçmadı Suat
Sevtap seninde aradığını bulduğuna sevindim .. Tecrübe konusunda merdivenleri hızla çıkmaya başladın..Bravo..
Hakan, ellerin sağlık, fotoğraflar çok güzel... herkesi kıskandırmışsınız yine... ama ben kıskanmadım işte Cunku ben bir gun orada yanınızda olacağıma eminim
ben oradaydım ve belkide hayatımın en güzel saatlerini geçirdim suat abime bizi bu işe soktuğu için teşekkür ediyorum en kısa zamanda arabamız hazır olursa arabayla katılıcaz inşallah herkeze çok teşekkür ederim