Camel Etabı Spontane Keşif Gezisi ( 09 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,483

Etiketler
yahu hakancım; bu arabanın benim olduğuna emin misin? birazcık çamurlanmış sanırım ;) daha boyası yeni bu arabanın beee :smiley: :smiley: :smiley: Benim için de çok güzeldi. Aranıza geç katıldım ama değdi doğrusu.. Hele tek başıma camel girişinde arabanın arka sağ tekerini yerden 1 metre havalandırdığımda orada olmalıydınız.. aha dedim bu sefer mobydick yan yattı... Önünde focus çekmeye çalışırken görmeliydiniz... çok komikti çoook..pınar hanım; o arabanın yıkandıktan sonra altında biriken çamur öbeklerini görmeliydiniz...adam vidanjör çağıracam be deyip 40 milyonumu aldı :smiley: :smiley: :smiley:

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim bana gene çok güzel bir gün yaşattınız .
bu arada korhan abi gerçekten adamın suratını herkezin görmesini isterdim vidanjör çağıracağımderken:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

çok güzel bir geziydi hakanım fotoğraflar harika ellerine sağlık katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.kazasız belasız daha güzel gezilerde görüşmek üzere.

SAYGILARIMLA

Çok güzel eğlenmişsiniz..Tebrikler...İşte hard Off_Road bu ;D ...Patlıcanlar gözümden kaçmadı Suat :smiley:
Sevtap seninde aradığını bulduğuna sevindim :smiley: .. Tecrübe konusunda merdivenleri hızla çıkmaya başladın..Bravo..

Hakan fotolar çok güzel..emeğine sağlık...

Hakan muhteşem fotoların için çok tşkler, özlemişiz senin karelerini yaww :smiley:

bu bol çamurlu etkinlik için hepinizi kutluyorum , paylaşım için tşkler :D

Hakan, ellerin sağlık, fotoğraflar çok güzel... herkesi kıskandırmışsınız yine... ama ben kıskanmadım işte :smiley: :D Cunku ben bir gun orada yanınızda olacağıma eminim :D

ben oradaydım ve belkide hayatımın en güzel saatlerini geçirdim suat abime bizi bu işe soktuğu için teşekkür ediyorum en kısa zamanda arabamız hazır olursa arabayla katılıcaz inşallah herkeze çok teşekkür ederim

Teşekkürler arkadaşlar. Bundan sonra yine buradayım inşallah. Fotoğraflarıma ve bana katlanmak zorunda kalacaksınız :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri