ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 1 Mar 2011 #49 Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 sinan54' Alıntı: bak çağrı beye doğru yolu bulmuş ;D her şey latife çağrı bey görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Sinan Bey, ben doğru yolu buldum da, Parayı bulmadım daha ;D ;D ;D Onunda bulunca TyT'ci olacam ;D
Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 sinan54' Alıntı: bak çağrı beye doğru yolu bulmuş ;D her şey latife çağrı bey görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Sinan Bey, ben doğru yolu buldum da, Parayı bulmadım daha ;D ;D ;D Onunda bulunca TyT'ci olacam ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Mar 2011 #50 Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 Evet.. Baharda yani nisanda büük ihtimal boluda kamp atacagız.Ankara grubundan arkadaşlar da olacak.Bolu-Sakarya-Ankara buluşması yaparız.. ;D Yer olarak bizim düşündügümüz klasik aladaglar var. sizlerden bu konuda yani yer konusunda yardım isteriz.
Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 Evet.. Baharda yani nisanda büük ihtimal boluda kamp atacagız.Ankara grubundan arkadaşlar da olacak.Bolu-Sakarya-Ankara buluşması yaparız.. ;D Yer olarak bizim düşündügümüz klasik aladaglar var. sizlerden bu konuda yani yer konusunda yardım isteriz.
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 1 Mar 2011 #51 Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 Bolu'da şehirden 5dk sonra heryer kamp alanı Yaparız güzel birşeyler eğlenceli olur bekliyoruz...
Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 Bolu'da şehirden 5dk sonra heryer kamp alanı Yaparız güzel birşeyler eğlenceli olur bekliyoruz...