CAMA TAŞ DEĞDİ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,628
Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ...

Burak beyin görüşüne katılıyorum. Adamlar cam takmanın profesörü olmuşlar işlerinde çok başarılı buldum. Zaten birçok servis de onlara taktırıyormuş.

Etiketler
cama

Arkadaslar sonucta CAM üretimi cok yüksek teknoloji isteyen bisey degil. Yeeli firmalar pekala.orjinale yakın yapabilirler. Ancak tek sıkıntı deneyimsiz montajcılar sonucu bazı kisilerde zırıltı vb. durumlar olusabiliyo. Ama DACIA.icin sorun degil, zaten zırıltı standart ;D

burak mehmet' Alıntı:
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.
Avivia sigortanın yetkili servislerle cam anlaşması yok.
Ve cam silikonları çabuk kuruyan bir malzemedir 40 dakikadan sonra sertleşir ayrıca camın atermik olmasıda farketmez doraglass ta olimpiada dünya standartlarında cam üretebiliyor.
Bence her işin ehli yapmalı işi.Yetkili servis te stajyerin değiştirdiği camla haftanın 7 günü günde en az 15 tane cam değiştiren adamın yeteneği bir olmuyor...
Yetkili Servis hasar danışmanı Burak Mehmet ÜÇKOL
Doğrudur benim avivanın anlaşması konusunda bilgim yok. Ama daha önce gerek yetkili serviste gerekse sanayide cam işi yapan arkadaşlarda 1-2 saatte hiç araba teslim almadım demek ki beni boş yere oyaladılar :mad:. Ben doraglass veya olimpia kötü demedim doğru okursan düz cam olduktan sonra doraglass, olimpia olması hiç farketmez dedim hatta bunlara saint gobain ve pilkington da ekleyebilirim. Ama bir fabrika arabanın üzerine atermik cam koyuyorsa boşuna koymuyordur. Neden atermik camı düz camla değiştireyim. Ben ille orjinal olsunda demiyorum. olimpia veya doraglasın hatta yerli başka bir markanın atermiğinede razıyım ama 2 sene önce önceki arabam için bulamadığımdan gittim serviste orjinalle değiştirdim. Sen atermik farketmez demişsin benim için farkediyor. Peki arka camları karartılmış doblo connect hatta DUSTER ın arka camları için sigorta şirketlerinde nasıl bir uygulama var onlardada farketmez diyerek düz cammı takılıyor. Beni bilgisiz olarak görmüşsün ben tecrübeme bakarım. Seninle laf dalaşına girecek değilim. Bilgini arkadaşlarla paylaş ama kimseyide cahil görme.

abbasyolcu444' Alıntı:
Doğrudur benim avivanın anlaşması konusunda bilgim yok. Ama daha önce gerek yetkili serviste gerekse sanayide cam işi yapan arkadaşlarda 1-2 saatte hiç araba teslim almadım demek ki beni boş yere oyaladılar :mad:. Ben doraglass veya olimpia kötü demedim doğru okursan düz cam olduktan sonra doraglass, olimpia olması hiç farketmez dedim hatta bunlara saint gobain ve pilkington da ekleyebilirim. Ama bir fabrika arabanın üzerine atermik cam koyuyorsa boşuna koymuyordur. Neden atermik camı düz camla değiştireyim. Ben ille orjinal olsunda demiyorum. olimpia veya doraglasın hatta yerli başka bir markanın atermiğinede razıyım ama 2 sene önce önceki arabam için bulamadığımdan gittim serviste orjinalle değiştirdim. Sen atermik farketmez demişsin benim için farkediyor. Peki arka camları karartılmış doblo connect hatta DUSTER ın arka camları için sigorta şirketlerinde nasıl bir uygulama var onlardada farketmez diyerek düz cammı takılıyor. Beni bilgisiz olarak görmüşsün ben tecrübeme bakarım. Seninle laf dalaşına girecek değilim. Bilgini arkadaşlarla paylaş ama kimseyide cahil görme.

Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok ama bulunduğunuz yer bir forum ve bilgi paylaşmak için insanlar burada.Eğer bilmiyorsanız yanlış yönlendirmemek lazım.

Atermik farketmez dememişim siz mesajımı yanlış okumuşsunuz.."ayrıca camın atermik olmasıda farketmez doraglass ta olimpiada dünya standartlarında cam üretebiliyor." dedim. Yani Camınız atermikse sizin aracınıza atermik cam renkliyse renkli cam takılır...
Bu arada tecrübeler genelleştirlmemeli
herkese iyi forumlar dilerim.

geçmişte camı patlayan başka bir marka aracıma markasız bir cam taktırmıştım... gözlerim bozuluyordu... dalga dalga görüntü... hatalı gözlük gibi... cam işi önemli....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR