Doğrudur benim avivanın anlaşması konusunda bilgim yok. Ama daha önce gerek yetkili serviste gerekse sanayide cam işi yapan arkadaşlarda 1-2 saatte hiç araba teslim almadım demek ki beni boş yere oyaladılar

. Ben doraglass veya olimpia kötü demedim doğru okursan düz cam olduktan sonra doraglass, olimpia olması hiç farketmez dedim hatta bunlara saint gobain ve pilkington da ekleyebilirim. Ama bir fabrika arabanın üzerine atermik cam koyuyorsa boşuna koymuyordur. Neden atermik camı düz camla değiştireyim. Ben ille orjinal olsunda demiyorum. olimpia veya doraglasın hatta yerli başka bir markanın atermiğinede razıyım ama 2 sene önce önceki arabam için bulamadığımdan gittim serviste orjinalle değiştirdim. Sen atermik farketmez demişsin benim için farkediyor. Peki arka camları karartılmış doblo connect hatta DUSTER ın arka camları için sigorta şirketlerinde nasıl bir uygulama var onlardada farketmez diyerek düz cammı takılıyor. Beni bilgisiz olarak görmüşsün ben tecrübeme bakarım. Seninle laf dalaşına girecek değilim. Bilgini arkadaşlarla paylaş ama kimseyide cahil görme.