merhabalar. uzun süredir tek başıma veya en fazla 2-3 kişilik gruplar halinde wilderness kamp yapıyorum. çok profesyönel olmasam da amatörce bu zevki 4-5 senedir tadıyorum. göz bozukluğumdan ötürü kontakt lens veya numaralı gözlük kullanıyorum. fakat özellikle yaz kamplarında gözlük kullanımı benim için bir işkenceye dönüşüyor. gözlerim güneşe karşı aşırı hassaslar. kışın bile güneş gözlüğü takmadan dolaşamıyorum. ayrıca en son kampımda gözlüklerimi kaybettiğim için son iki günümü neredeyse görmeyerek geçirdim.
soruma gelecek olursak, doğada ellerimi tam anlamıyla dezenfekte edip lenslerimi kullanabilmem için bir ürün önerebilecek olan kimse var mı? malumunuz doğada kamp yaptığım için ellerimi yıkayıp tamamen steril bir ortam yaratmam her zaman mümkün olmuyor. bunun için örneğin antibakteriyel jeller işe yarar mı? ya da daha etkili bir yöntem mevcut mudur? teşekkür ederim.
soruma gelecek olursak, doğada ellerimi tam anlamıyla dezenfekte edip lenslerimi kullanabilmem için bir ürün önerebilecek olan kimse var mı? malumunuz doğada kamp yaptığım için ellerimi yıkayıp tamamen steril bir ortam yaratmam her zaman mümkün olmuyor. bunun için örneğin antibakteriyel jeller işe yarar mı? ya da daha etkili bir yöntem mevcut mudur? teşekkür ederim.