Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kışın hariç diğer zamanlarda kullanmak için uyku tulumu almayı düşünüyorum anacak soğuktan koruma ısı derecesi hangi aralık içerisinde olmalı. tecrübeli arkadaşlar aralık hakkında yorum yapabilirler mi?
Sayın kulturlu,
Doğa sporları-Teknik ekipman başlığı altında" uyku tulumu" yazıp aratırsanız uyku tulumunun seçimi, yapımı,kullanılması,saklanması başlıkları altında en az 20 konu başlığı var.
kolay gelsin
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Kasım ayında kamp yapmayı düşünüyorum aşağıdaki linklerlerdeki malzemeler işimi görürmü bütün yağmuru yemek ve donmamak için hangi malzemeleri almalıyım bütçe olarak en fazla bu kadarına gücüm yetiyor bu bütçeye daha iyi bir malzeme alabilirsem paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
çadır evolite summit dış tente 5,000mm taban 8,000mm
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=185&id=9084
Büyükada yı düşünüyorum kamp yasağı oldugunu biliyorum yinede bi şansımı denemek istedim
İstanbul dışına şimdilik gidemeyecegim ileride belki oda olur
kaç metre demişsiniz çaylağım desem anlarsınız çaylaktanda öte
Bir sorum daha olacak Kasım ve Aralık aylarında kullanabileceğim çadır ve uyku tulumu tavsiyeniz varmı
ilginiz için teşekkürler
Belki burası aradığınız yer değildir...Murat Öz'ü de tanımam... sadece ismini bilirim ve bir iki defa da forumdan yazışmışızdır... Ama kritik ve teknik konularda verdiği kıymetli bilgiler sanırım forumun tozlu sayfalarında hala duruyordur... Aratırsanız bulacağınıza eminim...
Öncelikle , forumda kimsenin herhangi bir mecburiyetinin olmadığının ayırdında olmanız gerek.... Yani kimse bir şey karşılığı cevap yazmıyor.. Sanki yazmak zorunda imiş gibi imada bulunmuşsunuz....Lütfen biraz daha dikkat ve nezaket....
Gelelim sizin sorununuza....Sizin içinde bulunduğunuz koşulları ve amacınızı buradan kimse bilemeyeceği için yapılacak öneriler de sizin işinizi görecek nitelikte olmayabilir... Örnek;
Kardeşim çadıra ve tuluma ne para vereceksin....Nalburdan alacağın 3x3 mt. naylonu çadır niyetine, babadan kalma Uşak battaniyesini de tulum niyetine ..... desem ... bu bir öneridir...
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=171&id=8948
Öncelikle kusura bakmayın sanırım bir özür borçluyum elbetteki kimse yazmak zorunda değil. Benim ima da bulundugumda pek söylenemez bunu uzatıpta polemik yaratmakta istemiyorum yanlış anlaşılmışda olabilir dediginiz gibide olabilir bu yüzden kusura bakmayın.
Yaklaşık 2 haftadır gerek çadırları gerek tulumları gerekse forumdaki yazıları inceledim. Daha önce çadır ve uyku tulumu almadıgımdan hangi ürünün iyi olup olmadıgını bilemiyorum bütçe olarak çadır için 200 tl tulum için 150 tl ayırabilirim. Kullanacagım yer ilk olarak Kasım ayı içerisinde İstanbul Büyükada daha sonra ufak bir Karadeniz turu olabilir. Sıcaklık değerlerine gelince geçtiğimiz dönemlerde İstanbul için en düşük sıcaklık olarak -8 c derece görülmüş şu anlık -10 c derecenin altında bir yerde kamp yapmayı düşünmüyorum. Arabam olmadıgından fazla yükümün olmamasınıda göze almak zorundayım.
Saygılar...
uyku tulumlarında 3 derece wardır sizin bakmanız gereken konfor yani ortadaki derece 10/1/-10 dereceli bir tulumda konfor derecesi 1 derecedir
yanı hava 1 dereceyken tulumunuzda evinizdeymiş gibi yatablirsiniz =)
Belki aradığınız ürün olabilir. 930 gr ufak bir ürün. Kaz tüyü. Başka bir modelini almıştım bu markanın ancak daha deneme şansım olmadı. Yalnız ilk izlenimim olumluydu.