Çadır Ve Çanta Tavsiyeleriniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merttati Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,243

merttati

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Yer
IZMIR
Merhabalar. Yaklaşık üç aydır kampçılığa ve doğa yürüyüşüne merak sardım. Her türlü eğitim videoları,kitapları vb. izledim/okudum ve bir çok bilgi edindim. Artık işi faaliyete dökme vakti. Günübirlik dağ yürüyüşlerine çıkmaya başladım. Bıçak,balta,portatif araç gereçler(pişirme kapları,kazma-kürek,çakı,küçük tamir araçları),mat,matara,el fenerleri,ayakkabı,yiyecek kapları ve çantası,magnezyum taşı,pusula,ilk yardım malzemeleri ve aklıma gelmeyen ufak tefek bir çok şeyi aldım. Sıra geldi kampçılığa ilk adımlara atmaya. Bu ay çanta ve çadır alacağım.

Çadırda tercihim 4 mevsimliktir,kış aylarında da kullanabileceğim bir çadır olmalı fakat kafamda öyle çok ekstrem koşullarda kamp yapmak yok. Su geçirmezliği iyi olsa yeterli. 2-3 kişilik bir çadır istiyorum.

Çanta konusunda ise kararsızım min. 60lt , max.80lt düşünüyorum. Uzun yürüyüşlerde beni rahatsız etmeyecek sırt sistemi ve kaliteli kumaşı olması yeterli. (Boyum 1,75 )

Tavsiyelerinizi bekliyorum,bütçem toplamda 600-700 lira civarı ancak gerçekten içime sinen bir şeyler bulabilirsem fazlasını veririm. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

Ayrıyetten "mutlaka yanına almalısın!" dediğiniz ekipmanları yazarsanız sevinirim. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
 

Etiketler

Ynt: Çadır Ve Çanta Tavsiyeleriniz

Merhaba Merttati, forumda bu konu ile ilgi yüzlerce konu açıldı onları okumanı tavsiye ederim.
 

Ynt: Çadır Ve Çanta Tavsiyeleriniz

okudum tabiki bu zamana kadar bir çok yazı,öneri okudum fakat kararsızım işte o yüzden danışma gereği duydum. malum herkesin ihtiyacı olan çanta-çadır farklı oluyor. Net bir tavsiyede bulunan da pek yok diğer konularda,olanlar da içime sinmedi. Yok mu şunu al rahatına bak diyecek biri :smiley:
 

Ynt: Çadır Ve Çanta Tavsiyeleriniz

Seninde dediğin gibi ''malum herkesin ihtiyacı olan çanta-çadır farklı oluyor.'' :smiley: herkesin anatomisi ,beklentileri farklı . Benim rahat ettiğim çanta seni rahatsız edebilir.Eğer ilgini çeken modeller varsa onları karışılaştırmak için sorarsan o ürünler hakkında bilgisi onlar cevap verebilir.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,553
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst