Çadır Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan anubis026 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,422
Ynt: Çadır Tavsiyesi

worldcomp' Alıntı:
Bu çadır konusunda Fransa, İtalya ürünleri ile çek ve polonya ürünleri piyasaya hakim görünüyor. 3 mevsimden 4-5 mevsime çıkıldığında fiyatları da çok artıyor. Paraya kıysanız bile piyasada ürün bulmak zor, ürün bulsanız yedek parçasını bulmak imkansız. Bu konuya yerli üreticiler el atsa çok iyi olacak, zira outdoor aktiviteleri ülkemizde hızla artmakta. Çadır teknolojisi de öyle ahım şahım bir teknoloji değil. Önemli olan kumaş kaliteleri,ısıl işlemle dikiş yalıtımları ve alüminyum ve karbon pole.Bu üretimleri yapabilecek, askeriyeye başka ürünleri yapan birçok firma var. Bu işe de el atsalar, makul fiyatla kaliteli çadırlara daha kolay ulaşsak diliyorum.

http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=16&urun_id=19929&urun_ismi=Campus-Beziers-4-Ki%FEilik-3-Mevsim-%C7ad%FDr

arkaşımıza bende katılıyorum ve kararımı bu çadırda kıldım ve atlaskamptan sipariş ettim ve 1 günde elime ulaştı sabırsızlıkla çadırı kurdum artılarını ve eksilerini sizler için yazdım.

İŞTE ARTILARI.
==========
1-Dış kumaş: Weather Weave 3000 Plus çok hoş
2-Su direnci: 3000 mm
3-İç kumaş: Nefes polyester nefes alabilen kumaş, buğulanma omuyor.
4-poller: aliminyum destkli çok sağlam fiberglas
5-Yükseklik: 145 cm
6-taban kumaş iç kumaşla birleşik olduğu için su ve böcek girmesi imkansız.
7-kurulum çok kolay, toprak olmayan zeminde bile kuruluma imkan sağlıyor.
8-çadır kazıkları oldukça fazla (25 adet)
9-içerisin de cepler ve tavan feneri askısı mevcut.
10-eşyalarınızı koyabileceğiniz giriş bölümü mevcut.
11-rüzgar direnci çok güzel.
12-içi oldukça ferah ve geniş 4 kişi tulumları ile rahatlıkla yatabilir.
İŞTE EKSİLERİ.
==========
1-Giriş kapısı 1 tane
2-Ağırlık: 5.7 kg bence fazla

Campus Beziers 4 Kişilik 3 Mevsim Çadır da

campus.jpg

campus-2.jpg

campus-3.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR