Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cempercimli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,395
Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Mustafa Abi, benim istediğim böyle bir şey çok teşekkürler.

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar ;

Bir çok outdor mağazasında çadır veya goretex montları tamir etmek için farklı renklerde kumaş yapışkanlı bant satılmaktadır ve son derece başarılı işlev görmektedir,

MKG

Çiğdem senide yordum, çok teşekkürler ediyorum. Mustafa Abinin önerdiği yapışkan sistem benim işimi görecek.

cidowsky' Alıntı:
valla bencede dikiş gerektirmeyen tamirat işlemleri için malzeme temin edebiliriz ama ben dediğim gibi daha vahim durumlar için hemen bi imalathane bulmaya çalışırım

Etiketler

ok o zaman bencede işini görür gibi ama eğer daha başka durumlar için lazım olursa tabiki yardımcı olurum ayrıca ne zahmeti aşk olsun yani :smiley:

Selam,
benim buna benzer az yer kaplayan bir tamir setim var. Yağmurlu bir havada yırtık çadırda kalmayı düşünemiyorum.
İp ve kazıklar her neyse de yedek pol'ler ve yapıştırma aparatı çok faydalı olacaktır.
Fiyatı da hayli hesaplı.

http://www.hepsiburada.com/lafuma-cadir-tamir-kiti/productDetails.aspx?categoryid=362945&productid=sporlfs35110400

sporlfs35110400.jpg

doganay bey tesekkr ederim.ama cadırımın dikis yerlerindeki su gecirmesinde daha büyük sorunu cıktı.bir süre kullanmıycam gibi duruyor.artık bir ara uzun uraslarla tamir edicem.bu arada bende izci lideriyim.9 senedir izcilk yapıyorum

cadirlarin kurulmasi zor geliyorr bana onun icin aninda kurulan cadirlar varr atiyorsun otomatik olarak kendiligiden aciliyorr yanimda surekli tasiyorum bir misafirim oldugunda hem o hem de ben rahat ediyorum ayni zamanda su da gecirmiyorr kisacasi sorunsuz bir cadirr

çadırı şöyle kuracaksın kazıkları çakacaksın gerdireceksin ki tadı çıksın oldu olacak prefabr,k ev yapıp onunla gidelim her eyere :smiley:)

Bende bir dönem geminin şişme can salını kullanmıştım çadır niyetine...Tüpün pimini çek 6 kişilik çadır pardon can salı anında hazır.Dağ başında tahlisite botu görenler çok şaşırıyordu.
Eh denizci adam kampçılığa merak salarsa bu kadar oluyor tabi :smiley:

Arkadaşlar birde bu malzeme var dolgu özelliğide varmış..! Yama tutmada oldukça kullanışlı geldi bana..!
http://www.hepsiburada.com/bison-053738-liquid-rubber/productDetails.aspx?categoryid=451818&productid=hrbisonrubber#tablnk

Boşuna söylenmiyor bu Türklerin zeki oluşu ;D

umutkaptan' Alıntı:
Bende bir dönem geminin şişme can salını kullanmıştım çadır niyetine...Tüpün pimini çek 6 kişilik çadır pardon can salı anında hazır.Dağ başında tahlisite botu görenler çok şaşırıyordu.
Eh denizci adam kampçılığa merak salarsa bu kadar oluyor tabi :smiley:

marmaris cj7' Alıntı:
Bir arkadaşım çadırların dikişyerlerinin izalasyonu için bal mumu kullanıyor.

Şeffaf silikon çadır dikişyerlerine sürüldüğünde izolasyonu sağlayamazmı ?

duck tape (kamera bandı olarak da bilinir)... kamplarda heryerde hayat kurtarır... cadır da onarırsınız motosiklet lastiği de (mecburiyetten ve en yakın lastikçiye kadar) oneririm her çantada olmazsa olmaz

emrahcanyayli' Alıntı:
duck tape (kamera bandı olarak da bilinir)... kamplarda heryerde hayat kurtarır... cadır da onarırsınız motosiklet lastiği de (mecburiyetten ve en yakın lastikçiye kadar) oneririm her çantada olmazsa olmaz
emrahcanyaylı arkadaşım bu kamera bandı nasıl kullanılıyor hayat kurtarır ,lastik tamiri falan demişsiniz bir açıklar mısınız kamp ta yapıyoz motorumuzda var

abaauu apollo 13 demişsin ya umut kaptan fena gaza geldım motorla gezesım geldi hahahah.... selektro abi şimdi bildigin kolı bandı gibi ama daha sağlam ve suya cok dayanıklı...buyuk marketlerde var, siyah rengini de bulmak mumkun artık. her turlu yırtık vs de kullanabılırsın ayakkabı pantolon cadır vs .. tabı bunlar acıl durumlar ıcın en yakın terzıye kadar:smiley: lastık tamırı mevzusu da tubelesslerde olur mu bılmem ama şambrelli lastıgım yarıldı şambrei degıstırdıkten sonra yarılan dıs lastıgı bunula sardım ve lastıkcıye kadar ıdare etmıstı... bu arada şambrellı lastıgın eger arazıde patlar da sambrelı onaramazsan cıkart sambrelı ve ıc lastıgın ıcıne ot doldur senı uzunca bı sure ıdare eder aklında olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR