süper buluş yeminle tebrikler
Tebrikler ilk prototip nezaman çıkar acaba fiyat olarak ne düşünüyor sunuz
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba gayet güzel olmuş güle güle kullanın en kıytırık vebasto üç bin tl gayet mantıklı rüzgarda sönmüyor mu acaba?
Yalniz ruzgar, yagmur vs varsa guvenli olacagini sanmiyorum sistemin. Uyumadan once kontrollu kullanimi cok iyi de kontrolsuz birakilir mi ?
Bence arac & cadir isitma yontemi olarak webasto (veya yerli) tarzi sistemler on planda hala .
Kisisel yapilabilir ama ticaretini yapmak olasi kazalari dusundukten sonra cok riskli.
Tüpün üstündeki boruyu biraz daha uzun kullanabilirsiniz. Böylece fanın gazı içeri gönderme endişesi kalmaz. LPG havadan ağır bir gaz olduğu için açık havada sorun olmaz diye düşünüyorum.
Benim araç genelde yakınımda oluyor. Kamp için kendime göre bir tesisat çektim elektriği oradan alıyorum.
Böyle bir şey yapmayı düşünüyorsanız ilk yaptığınızda kurup hemen yatmayın, bir kaç saat tecrübe edin hava çıkışı var mı anormal ısınan bir yer var mı diye.
Ekli dosyayı görüntüle 511418 Sıcak suyun içinden geçirmek için daha teferruatlı bir düzenek yapmanız gerekir ve ısı kaybınız çok olur. Sıcak suyun devamlılığını sağlayabilecekseniz , benim yaptığım gibi yapmak yerine, bir kaç metre bakır boru ile suyu çadırın içinde dolaştırın yada yukarıda resimdeki gibi küçük bir kondanser koyup arkasına fan takın. Şarzlı matkap bataryası işinizi görür fanın çok bir elk tüketimi yok.