Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,070

Etiketler

Eyvallah Selim,Fatih sağ olsun.Önden başladık,sır ile gideceğiz arkaya doğru.2.sırada tavan sepeti var,3.sırada arka tampon.Bakalım hayırlısı.

Merhaba öncelikle kolay gelsin ön demir tamponun maliyeti nedir montaj dahil bir rakam verirseniz sevinirim iyi çalışmalar,günler

EYVALLAH ARKADASLAR calışmaya devam bu aksama biter vinc tablasına baslarım vinc ne durumda alper hazırsa sana ugrayıp alayım

offroadcuyuz' Alıntı:
Merhaba öncelikle kolay gelsin ön demir tamponun maliyeti nedir montaj dahil bir rakam verirseniz sevinirim iyi çalışmalar,günler

merhaba arkadasım öncelikle siteye hosgeldin her modelin kendine göre maliyeti oluyo zaten bu işi ikinci bir iş gibi yada hobi gibi calışıyorum istekler farklı kac mm sac ve kullanılan metale göre deyişir ama emin ol öyle ucuk fiyatlarda istemiyoruz .metalin fiyatı malum 4 5 lira e ustalık fiyatımızda modele göre 300 500 arasında

Teşekkürler bu arada benim araçım Grand Cherokee 5.2 ön demir tampon yerine ön boru tampon düşünüyorum internetten bazı modeller buldum sizinde fikrinizi almak istiyorum böyle bir boru tampon tahminen ne kadar tutar saygılar iyi günler...