Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,936
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

o zaman işin espirisi kacar ufukk :smiley:) bu arada yemek sırasında bize sıra geldiğindeki halimizde görülmeye değer görende günlerdir bişe yemedik sanır :smiley:

Etiketler
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

yemek olayı ayrı alemd.i ben tepsiyi aldığımda masaya süzülerek gidiyordum mutluluktan:smiley::smiley::smiley:yemek önemli abii :smiley:

bence her geizde elinden yemek işi gelen arkadaşları fazla bulundurmak lazım :smiley: hoş sabah börek faslı olmuş ama nasiplenemedik :smiley:)

Aranızda trekking ve kampçı ajanlarda varmış. Niyetlerini bozmuş ve birkaç kez onlar da deklanşöre basmışlar :smiley: Kanıtı mı ? :smiley:

282jf5k.jpg

ben çok ama çok eğlendim,bu organizasyonu gerçekleştiren tüm GEZENBİLİR FOTOĞRAF GURUBUNA tekrar tekrar teşekkür ederim,sizlerle olmak çok güzel. :smiley:

bizim bu organizasyonların en eğlenceli tarafı organizasyon bittikten sonra oluyor herhalde :smiley::smiley::smiley:

Aytaç fotoğraf için teşekkürler diğer gezilerede bekleriz..

Arkadaşlar gezi harikaydı. Resimlerde müthiş. Ama beni en etkileyen şey insanların sıcakkanlılığı. Bu kadar güzel insanları bir araya getirenlerden Allah razı olsun. bende resimleri siteye atıcam ama boyutları aşırı büyük. küçültmek için kullandığınız programlar hangileri acaba???? bendeki resimlerin boyutları 4mb, en fazla 1mb a indirebiliyorum. yardım lütfen.

Selamlar,
Ben ACDSee Pro 2 kullanıyorum. Hızlı boyutlandırmanın yanında çok fazla işe yarıyor. Fotoğraflarınızı çok hızlı görüntülerken diyaframa, enstanene hızına göre seçim yapabiliyorsunuz ve daha bir sürü kolaylık.

sağol dostum,
bilgisayarıma kurdum. baya teferruatlı bir programa benziyor. işime yarayabilir. Teşekkür ederim.

Güle güle kullan :smiley: ama sen sen ol kayıtlı legal program kullan :p linki sildim... alabildiğine sevindim...

E biz de artık fotoğraf yükleyelim. Çektiğim 85 fotoğraftan 44 tanesini koyalım. Gerisi bizde kalsın :D

IMG_0243.JPG

IMG_0244.JPG

IMG_0245.JPG

IMG_0252.JPG

IMG_0255.JPG

Restore olan Ermeni evi önünde topluca fotoğraf ve Maksimum reklamı çekim denemeleri :D

IMG_0289.JPG

IMG_0290.JPG

IMG_0291.JPG

IMG_0296.JPG

IMG_0300.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri