Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,272
Ynt: Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

Bu ürünü CDM-SUBARU Arkadaşımız getirtti ve bayiliğini aldı , gerekli bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.

Etiketler
Ynt: Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

ayt07' Alıntı:
Yavuz Bey merhaba,
Bu konu yeri değil biliyorum ama özelden size mesaj atmaya çalıştım ama maalesef mümkün olmadı, umarım yazımı burada okursunuz :D

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var benim araç otomatik 95 v8 bir konuda sizin bahsettiğiniz geri vitese geçerken güçlü tak sesi benim araçta da var. Siz şanzıman ve transfer kutusu (arazi şanzımanı) bakımıyla bu sorunu gidermiş ve çok memnun kalmıştınız.

Ben eğer otomatik şanzımana dokunmadan sadece transfer kutusu yenilemesi yapsam sıkıntı giderilir mi ? maliyeti ne olur sizce? otomatik şanzımanda hissedilir en ufak bir sıkıntım yok çok şükür.
Transfer kutusu çıkmada satılmakta 850-900 tl istiyorlar
acaba benim yenilemem le çıkma güzel bir tane bulmam arasında ne gibi bir fark vardır fayda maliyet açısından

yardımınız ve cevabınız için teşekkür eder iyi günler dilerim. murat

Çok zaman geçmiş ama bu vuruntunun bir çok sebebi olabilir , araziden önce sorunun kaynağını tam olarak tespit ederseniz ona göre çözüm bulnabilir( mafsallar, rotoflex, flanşlar, arazi dişlileri, ayna mahruti ayarları, veya şanzıman çıkış dişlileri olabilir) size çok gibi gelen vuruntu normal de olabilir bu aracı kullanan başka bir arkadaşınkinide deneyin, sürekli 4 çeker araçlarda bir miktar boşluk kaçınılmazdır, herşey yeni bile olsa az bir vuruntu mutlaka olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.