Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orsaalabanda

Zirve
Sevgili dostlar,

Uzun zamandır konuşup, yazışıp durduğumuz, Marmara, İç Anadolu ve Ege Bölgesi karavancılarını buluşturacak büyük karavan şenliği konusunu gündeme taşımanın zamanı geldi..

Sanırım artık toplu gezi tecrübelerimiz doğrultusunda bunu gerçekleştirecek gücü ve enerjiyi hepimiz içimizde hissedebiliyoruz...

Yönetim olarak epeydir bu konu üzerine tartışıyoruz..

19 Mayıs tatili bu buluşma için en uygun zaman olarak görünüyor.

İçinden çıkamadığımız konu ise "yer" konusu... Aslında yeri belirlemek o kadar zor değil de, katılımcıların bu konudaki eğilimlerini öğrenmek zorundayız.

Takdir edersiniz ki "yer alternatifleri" konusunda her kafadan ayrı ses çıkarsa bu işi çözümleyemeyiz. Yer konusu, gerekirse tarafımızdan önceden gidip incelemeler, görüşmeler yapılarak belirlenecektir.

Öğrenmek istediğimiz asıl konu, dostlarımızın bu iş için ne kadar istekli oldukları ve ne kadar yolu göze alabilecekleri konusudur...

Özellikle, olası ortak buluşma noktasına en uzak konumda kalacak olan Ege, Ankara ve İstanbul gruplarının bu konudaki tercih ve eğilimleri "yer" konusunda belirleyici olacaktır...

Bir örnekle açıklamak gerekirse;

Her bölgeden eşit istek ve katılım geldiğinde sanıyorum buluşmayı Balıkesir - Bursa - Eskişehir hattı üzerinde yapmak gerekecektir.. Bu bölgelerde yer bulma konusunda biraz zorlanacağız.. Çünkü böyle bir buluşma için asıl cazip bölgeler Balıkesir'in Güneybatısında ya da yine İzmit-Bolu hattında yer almakta..

Ege grubu isteksiz görünürse buluşmayı İzmit-Bolu hattına, Ankara grubu İsteksiz görünürse Kuzey Ege ya da Güney Marmara hattına kaydırabiliriz...

Elbette ümidimiz herkesin ve her bölgenin aynı enerji ve coşkuyla istekli olacağı gerçek anlamdaki büyük buluşma ve karavan festivalidir...

Tercih ve eğilimleriniz bizler için önemli.. Bu nedenle görüşlerinizi alma ihtiyacı hissettik..

Soyunduk bir büyük işe... Boyumuzu aşar mı, aşmaz mı, şu aşamada gerçekten bilemiyoruz... :smiley:

Enerjimiz, içimizdeki coşkumuz, samimiyetimiz ve dostlarımıza olan güvenimizle buradayız.

Umarım işin içinden alnımızın akıyla çıkabiliriz..

Neler düşünüyorsunuz? Haydi bakalım, pamuk eller klavyeye... :smiley:

Etiketler
Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

cem bey, her ne kadar karavanım olmasa da bu organizasyonda elimden bir şey gelirse karavancı dostlara yardımcı olmak isterim, işim bu olduğu için her yıl onlarca piknik ve şenlik organisazyonu yapıyorum, organizasyonu biraz daha renklendirip katılımı teşvik etmek amacıyla bir takım etkinlikler organize edilebilir, bu etkinliklerin masrafları sponsorluk anlaşmalarıyla karşılanabilir... madem bu kadar büyük bir buluşma olacak bunu bir festivale çevirebiliriz... mesajın başında da söylediğim gibi her ne kadar karavanım olmasa da en azından gelip sizlerin karavanlarınızı yakından görmek, sizlerle tanışmak için arabada yatmak pahasına bu buluşmaya katılmayı çok isterim, organizasyon anlamında da elimden gelen bir şey, payıma düşen bir hizmet olursa elimden geleni yapmak isterim... tüm dostlara keyifli geziler...

magicburak' Alıntı:
cem bey, her ne kadar karavanım olmasa da bu organizasyonda elimden bir şey gelirse karavancı dostlara yardımcı olmak isterim, işim bu olduğu için her yıl onlarca piknik ve şenlik organisazyonu yapıyorum, organizasyonu biraz daha renklendirip katılımı teşvik etmek amacıyla bir takım etkinlikler organize edilebilir, bu etkinliklerin masrafları sponsorluk anlaşmalarıyla karşılanabilir... madem bu kadar büyük bir buluşma olacak bunu bir festivale çevirebiliriz... mesajın başında da söylediğim gibi her ne kadar karavanım olmasa da en azından gelip sizlerin karavanlarınızı yakından görmek, sizlerle tanışmak için arabada yatmak pahasına bu buluşmaya katılmayı çok isterim, organizasyon anlamında da elimden gelen bir şey, payıma düşen bir hizmet olursa elimden geleni yapmak isterim... tüm dostlara keyifli geziler...

Şenliğimizde etkinlikler, yarışmalar ve daha bir çok sürprizler olacak zaten.. İmece usulü herkesin elinden ne geliyorsa... Katkıda bulunmak isteyen herkese kapımız açık.. Katılmayı düşünürseniz özellikle çocuklar açısından ortalığı en fazla şenlendirecek olan da herhalde siz olursunuz.. :smiley: Sizin için yorgunluk olmayacaksa fazla malzeme gerektirmeyen ufak tefek iluzyonlar bizim için süper olur.. Minnettar kalırız. Siz de karavanları ve bizleri daha yakından tanıma fırsatı bulursunuz. Havalar o zamana kadar ısınmış olur. Fazladan çadır vs. taşıyanlar olur belki. Elimizden başka bir şey gelirse arabada yatırmamaya çalışırız sizi.. Ayrıca lojistik destek de sağlarız.. ;) Teşekkürler...

yorgunluk ne demek, elimden bir şey gelirse ne mutlu bana, dediğim gibi asıl niyetim karavanlarınızı yakından incelemek, birinci elden sizlerden bilgi almak :smiley: art niyetliyim yani ;) buluşmanın yapılacağı tarihte bir programım olmazsa ya da ölmez sağ kalırsam muhakkak gelmek isterim :smiley:

şuan için elimden ne gelir bilemiyorum, ama bu etkinliğe nerede olursa olsun katılacağımı bildirerek sizlere en azından manevi destek olayım

Çok güzel bir düşünce Salih & Serkan Güranç olarak biz katılırız.Yer konusunda ise sadece fikir üretme adına söylemek istiyorum...O dönem tam Çanakkale ve şehitlikler zamanı...belki şenlik...şehitlik ziyareti vs ..olabilir...Sadece bir fikir....Eskişehir üniversite şehri olabilir...yada şu kaplıca olayı olabilir...Önemli olan birlikte olmak...Biz varız...arkadaşlar.

buralpdi' Alıntı:
şuan için elimden ne gelir bilemiyorum, ama bu etkinliğe nerede olursa olsun katılacağımı bildirerek sizlere en azından manevi destek olayım

salih 35' Alıntı:
Önemli olan birlikte olmak...Biz varız...arkadaşlar.

Evet, dostlar...

Asıl öğrenmek istediğimiz de tam olarak bu gibi düşünceler... Destekleriniz için teşekkürler..

Şimdiden kolay gelsin.Umarım keyifli bir etkinlik olur.Bende çadırımı alır komşu vaziyetinde konumlanırım.takipteyim.Kesinlikle iyi olacak..

İşimin müsade etmesi durumunda 3 veya 4 saatlik mesafedeki her yere sevinerek gelirim.

Çok iyi bir fikir tebrikler. Yer tespiti için bence katılımcı listesi olusturulup katılımcıların sayısının yogunlastıgı bolgeye gore nıspeten yakın olan yerler secılmelı .

Selamlar
Erhan

toffy' Alıntı:
İşimin müsade etmesi durumunda 3 veya 4 saatlik mesafedeki her yere sevinerek gelirim.

bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecekmisin Gökhan ;D

Çok güzel bir fikir. Baharda olacağı için çadırvanımla katılabilirim. Zaman sorunum olmazsa mesafe benim için önemli değil.

Cesaretlendirici yazılarınız için çok teşekkürler.Normalde hemen hemen her şeye karar verebilecek düzeydeyiz ama bu konuda hiç kimseyi üzmek istemediğimiz(tekrar oldu ama bizim için hassas bir konuydu) için fikirleriniz çok önemli.Bu kadar büyük bir bölgeyi karavan şenliğinde bir arada görebilmek kadar güzeli yok.

1-Gezmen - her yer olur(heyo) :D
2-Güngör -heyo
3-orsaalabanda -heyo
4-Fsirin -heyo
5-mayıstosböce -heyo
6-buralpdi -heyo
7-Tofyy -500 km3-4 saatlik yol
8-magic burak
9-Salih35 -heyo
10-Erhan 110 -
11-Aslanahmet -heyo

bir HEYO da benden, yazın kenara selamlar..

buralpdi' Alıntı:
bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecekmisin Gökhan ;D
Şeytan ve bacakla olan ilişki Kartepe kampında zirve yaptı diye düşünüyorum. Bakalım, gidişatı İznik belirleyecek. ;D

mayıstosböce' Alıntı:
7-Tofyy -500 km3-4 saatlik yol

Bülent Beyim ortalama seyir hızınız nedir? :smiley: Ben hız sınırlarına uyarak genelde 80 , otoyol ise 100 km/s diyorum. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri