Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,112

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
arkadaşlar restorasyonunu yeni bitirdigim özel yapım cj 6 aracımı yeni bir puroje ugruna satmayı düşünmekteyim
araç sorunsuz tamamiyle sıfırlanmışdır yapılan tüm işlemler faturalı aracın restorasyon resimleriyle birlikde yeni sahibine teslim edilecektir kesinlikle özel bi araçdır
inter scuat dana 44 41 11 ayna marutı
şapkalı aks
TOYOTA 2 F 4.2 makine işli
5 lastik sıfır kl 71 kumho 35 inç
alt takım tamamiyle sıfır
özel tasarım dodik seti
hella sis
galveniz sac kupa
sıfır boya kaporta
çalışmayan en ufak detayı yokdur
ve daha büssürü detay için link inceleyiniz
kesinlikle özel bi araçdır tüv muainesi 1 hafta önce alındı
fiyat 25 binliradır sadece 4x4 takası degerlendirilir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48136.msg647129#new

Resim080.jpg
Resim088.jpg

Etiketler
Ynt: Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6

kesinlikle ihtiyeçtan satılık bi araç deyildir özenle yapılmış binicisine hitab edecek bi araçdır uzun yol için hazırlandı
sakın saçma sapan tekliflerle vakit kaybetmeyin arkadaşlar emsalleriyle kıyaslayın fiyatın nakadar mantıklı oldugunu göreceksiniz

Hayırlı olsun Deniz abi. Her civatasına kadar özenerek el emeği ile hazırladın aracını. Fiyatı verdiğin emeğin çok çok altında ama...

kardeş hayırlısı olsun purojeler bitmez aracın maliyet fiyatı zaten bana
maksat yeni purojeye finans ama buna gerçekten çok emek verildi saglam ve sıkı bi makine degerini bilecek masrafsız bi makine isteyene satılık yoksa çalışmalara devam

yaklasık 4 aydır siteye üyeyim sıkı bi toyotacıyım ama gercek söylemek gerekirse bugüne kadar gördüğüm en iyi ve özenle hazırlanmıs cj6..gercekten müthiş bi arac hele bide vtoyota 2f motora sahip olması inanılmaz müthiş bişey...ne diyeyim elinize saglık hakkaten samimi söylüyorum imkanım olsa direkt alırdım düsünmeden pazarlığı bile yapılmaz bence bu aracın....4 runner ımı alayım bide böyle bi arac hazırlamak sizinle cok keyf verir bana...böyle bi arac hazırladıgınız için tesekkür edrim size....

sagolun teşekkürler sayısız cj kullandım 4.2 makine sıkıdır sesi yeter
ama toyota gerçekden atak ve torkunu hissettiren bi makine 2 f cj ye başka bi hava verdi
aracı aslında satma niyetimiz yok sadece yeni bi puroje var olursa hayırlısıyla ona başlayacaz kısmet olmassa

bu araca ilave edileceklerimizin listesi
vinç en başda imkan olursa ön arka
vebosto hazır
tavan sepeti yapılacak
2 adet nato yakıt bidonu
tavan çadırı

Deniz hocam arac gercekten cok güzel olmuştu baya emek harcanmış bir arac alan hiçbir sorunla ugraşmadan dört dörtlük bir canavara sahip olacak bu arada yeni poroje hakında ip ucu varmı

aman aman satılsın muhabbeti yok ilave edeceklerimin listesi hazır devam edilecek
fiyatdada esnekligim kesinlikle yok
sorunsuz bi araç binmek isteyene hazır bi araçdır
paglı diyen varsa gitsin 5 binlik cj var alsın alsın bakalım kaça öıkacak altından bizede anlatsın
şunu özellikle belirteyim cj den anlamayan adamada satacak arabam yok

bu arac satis ilanlarinda neden satanlar yada alanlar agresiflesiyor bir anlasam :smiley: sanirim garip tekliflerle saticiyi arayip ciledenmi cikartiyorlar.

Tempus' Alıntı:
bu arac satis ilanlarinda neden satanlar yada alanlar agresiflesiyor bir anlasam :smiley: sanirim garip tekliflerle saticiyi arayip ciledenmi cikartiyorlar.

Bence birazda agresif değilde ciddi olunmalı. Gerçekten saçmasapan teklifler verenler (ölücüler) çok fazla var. Normal olarak bizde araçlarımızı değerini bilen kişilere satmayı istiyoruz. Duygusal bir bağı koparmak zor ;D ;D

koray kardeşime katılıyorum harcanan para bi yana emek var herşey ortada
saygısız ve seviyesizce sıf laf olsun diye yorum yapacak insanlaradır mesajım

deniz bey hayırlısı olsun...yeni canavarların hikayelerini merakla bekliyoruz..saygılar..

maşallah gerçekten güzel bi araç deniz kardeş alanada satanada hayırlı ugurlu olsun
ben asıl bundan ötesi ne olabilir onu merakla bekliyorum ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR