İYİMühendis
Kamp III
Kesinlikle tecrübe ile ilgili değil. @omnitemporal arkadaşımız yeterince tecrübelidir. O da burstner alırdım dedi.Bürstner Premio Life 430 ts modelinden biz de sipariş ettik. Weindberg 390 daha albenili görünüyor ama bizim 2 küçük çocuğumuz var, 390 modeli bize küçük olur diye Bürstnere yöneldik.
Ön cam opsiyonunu almak konusunda da çok fazla camı olduğu için almamayı düşünüyoruz. Belki tecrübesizliğimizden dolayı yaptığımız bir hatadır ama yaşayıp göreceğiz artık. Karar veremediğimiz tek opsiyon yatak üzerine 50*70 heki uygulaması. Yaşam alanında sadece oturma grubu üst çaprazında 40*40 heki mevcut. Bunun heki etkisi yaşatıp yaşatmayacağından emin değilim. Bu sebeple belki yatak üzerine 50*70 heki opsiyonu alırız.
Son olarak Bürstnerin bu modelinde zemin ısıtma opsiyon olarak alınamıyor. Küçük çocuğu olan bizim gibi aileler için bir dezavantaj.
Karavan içi yaşam alanı nasıl kimisi aile olarak 2+1 80 m2 eve sığar, kimisi yalıda yaşar.
Rahat etmekle ilgili sizi psikolojik olarak sıkan bir yerde yaşayamazsınız.
Ben fiyat/performans olarak avantajları göz önüne sermeye çalıştım.
Burstner satış ve teknik ekibi tecrübeli insanlar diğer markalarda olmayan minik dokunuşlar yaparak 1 adım öne geçmeyi belli konularda başarıyorlar.
Ben bütün markaları (karavan) görmediğim için yanlışım varsa düzeltin.(Başka markada yok.)
Burstner satan firma ayaklar için klavuz geliştirmiş. Altı üstü plastik bir parça ama ayak açma kapamada işinizi çok kolaylaştırıyor. Özellikle gece işe yarayacağını düşünüyorum.
Karavanınız Hayırlı OLSUN.