Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ddilek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,034
Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010)

Göl kenarının manzarası harikaydı.

IMG_1362_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

IMG_1363_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

IMG_1372_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

Etiketler

Keramet ılıcasından İznik gölüne akan su...Göl suyu buz gibi,akan ılıca suyu sıcacık.İkisi yanyana...

DSC04076.JPG

DSC04080.JPG

DSC04067.JPG

Yediklerini yürüyüşle eritemeyenler müziği duyunca dayanamadı. ;)

IMG_1351_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

Kapı gıcırtısında bile duramayan bizim uşaklar horona da dayanamadı.

IMG_1287_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

Eveeett dönüş yolu ve yorgunluğuyla bir gezi daha bitti.

IMG_1381_%5BDesktop_Resolution%5D.JPG

Paylaşım için Teşekkürler.

Konuyu bölmem gerekiyor ama.
Aynı yer olsa da konu başlığına göre bu etkinlik ilk önce 13 Şubat 2010 tarihinde yapılmış.
Siz sanırım 16 Mayıs 2010 tarihinde etkinlik düzenlemişsiniz.
Bu nedenle mesajlarınızı bölerek ayrı bir konu haline getireceğim.

Murat Bey,
Ben de ayrı olarak atıcaktım ama konunun aynı başlıkta toplanması istenir diye düşündüm.Forum düzenine göre nasıl uygunsa...teşekkürler

Geç yanıt için özür.

Hoş görünüz için teşekkürler.

Aynı bölgenin farklı zamanlarda ki durumunu görmeye yarar ayrı ayrı başlıklar.
Anahtar kelimeler sayesinde tüm konulara rahatça ulaşabiliyoruz zaten.

Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş resimlerden anladığım kadarıyla, tavsiyem ılıcaya kışın en sert zamanında girmeniz, hem fazla kimse olmuyor hemde suyun tam kıvamında olan sıcaklığını daha güzel hissedersiniz :smiley:
Bu arada bayanlar havuzda iken erkeklerin yemeği hazırlaması da gözümden kaçmadı... ;D

Selam;
Resimleriniz çok güzel ama siz bir de İznik'in Dağ Köylerini görün.
Elmalı , Hacıosman ve Candarlı'nın yeşişilyle büyüleneceksiniz.
Tabii cesareti olanlara Sansarak Kanyonu önerilir.
Bir doğa harikası.
Ama çok zorlu bir yer.

Not: Tamamen büyük harf ile yazılan bu mesaj moderatör tarafından modifiye edilmiştir.

ben en kısa zamanda izmitden çıkıp o dağ köylerini ve sansarak kanyonunu gezerek iznik turu yapacağimmm
çok merak ediyorummmm

olimpos69' Alıntı:
Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş resimlerden anladığım kadarıyla, tavsiyem ılıcaya kışın en sert zamanında girmeniz, hem fazla kimse olmuyor hemde suyun tam kıvamında olan sıcaklığını daha güzel hissedersiniz :smiley:
Bu arada bayanlar havuzda iken erkeklerin yemeği hazırlaması da gözümden kaçmadı... ;D

Erkeklerin hazırladığı etlerin de tadına doyum olmuyo ;) naparsın bizde yedik işte :D :D
Kar yağdığı zaman gitmeyi çok istemiştim,ama kısmet olmadı işte.İnşallah bu kışa...

dr.semanur' Alıntı:
Selam;
Resimleriniz çok güzel ama siz bir de İznik'in Dağ Köylerini görün.
Elmalı , Hacıosman ve Candarlı'nın yeşişilyle büyüleneceksiniz.
Tabii cesareti olanlara Sansarak Kanyonu önerilir.
Bir doğa harikası.
Ama çok zorlu bir yer.

Havalar biraz serinleyince dağ köylerine doğru çıkmak lazım.Şimdilerde biraz sulu yerler tercihim.Sıcaklarda daha keyifli oluyor.Sansarak kanyonuna çok gitmek istiyorum.O sular zaten insanı mesteder gibi ama zorlu bir parkur gözüküyor.Dere ve kanyon geçişlerinde tecrübeliler gitsin , rehbersiz gitmeyin denilince tereddütte kaldım.Kaya geçişleri zormuş sanırım...

Not: Tamamen büyük harf ile yazılan bu mesaj moderatör tarafından modifiye edilmiştir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR