Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (13 Şubat.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,480
Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (13 Şubat.2010)

Allahım :smiley:
Keyif diye buna derim ben :smiley:
Gölette iken yağmurun yağması harika olmuş...

Etiketler

Ilıcaya sadece erkekler mi girdi? Ben eşimi götürmek istiyorum ki kendisi de çok beğendi ama oraya gidip ılıcaya girmeden dönmek olmaz. Siz oraya gitmiş birisi olarak bir öneride bulunabilir misiniz?

gurkang' Alıntı:
Ilıcaya sadece erkekler mi girdi? Ben eşimi götürmek istiyorum ki kendisi de çok beğendi ama oraya gidip ılıcaya girmeden dönmek olmaz. Siz oraya gitmiş birisi olarak bir öneride bulunabilir misiniz?

Gürkan Bey, kadın erkek karışık girilebilen bir ılıca, rahat olun...:smiley:

ben de önumuzdekı aylarda bır iznık gezisi planlıyorum keramet köyüne de uğramaya karar verdim bu fotoğraflardan sonra :D :D
teşekkurler paylaşım için

adrenalim' Alıntı:
ben de önumuzdekı aylarda bır iznık gezisi planlıyorum keramet köyüne de uğramaya karar verdim bu fotoğraflardan sonra :D :D
teşekkurler paylaşım için

Rica ederim, isabetli bir karar, pişman olmazsınız, özellikle kışın soğuk bir havada mükemmel bir aksiyon oluyor...:smiley:

kış aylarında daha keyıflı olacagı kesın ama ben iznık gezısını hazıranda yapmayı düşünuyorum yaz ayında da nasıl olacak görcem artık:smiley:))

Fotoğraflar harika.Biz de haftayaiş yerinden arkadaşlarla kalabalık gidicez.Gezdiğiniz yerlerde ılcaya girdikten sonra da yakınlarda piknik mangal keyfi yapıp sere serpe çimenlere yayılacak yer varmıydı.Hele de İznik gölü manzaralı.Çok şey mi istedim bilmiyorum ama .Fotoğraflardan yeşilin tonları harika duruyordu.Öyle biryer ayarlayabilirsem İmren köfteye uğramayabilirim.

ddilek' Alıntı:
Fotoğraflar harika.Biz de haftayaiş yerinden arkadaşlarla kalabalık gidicez.Gezdiğiniz yerlerde ılcaya girdikten sonra da yakınlarda piknik mangal keyfi yapıp sere serpe çimenlere yayılacak yer varmıydı.Hele de İznik gölü manzaralı.Çok şey mi istedim bilmiyorum ama .Fotoğraflardan yeşilin tonları harika duruyordu.Öyle biryer ayarlayabilirsem İmren köfteye uğramayabilirim.

Sayın Dilek Hanım; Keramet köyünün içinden yukarılara doğru çıktığınızda hem manzara güzelleşiyor hem de piknik yapabilecek yerler de bulabilme şansınız var, önce yürüyüş, piknik ve kerametin ılıcası, iyi eğlenceler...

keramet gölünun yakınında gece kamp yapma olanağı var mı ?

paylaşım için teşekkürler gerçekten çok güzül bir gün geçirmişsiniz kıskandık yaaa :D :D :D

buranın tel vs adres bilgilerini verebilir misiniz.
sinanyerlitaş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR